iPon Hírek

Stealth Bastard Deluxe Steamen

Dátum | 2012. 10. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Stealth Bastard Deluxe novemberben jelenik meg Steamen, jelentették be a büszke alkotók, a Curve Studios indie csapatának tagjai. A pörgős lopakodós platform játék eredetileg egy éve jelent meg, az alkotók saját honlapjukon forgalmazták és a letöltések száma meghaladta a 125 000-et. A Deluxe változat az alapjátékból indul ki, de a történetet kibővítették, így megismerhetjük a főhős eredetét, és még egy pályaszerkesztőt is kapunk. A játékosok által készített pályák megoszthatóak lesznek, a közösség pontozhatja is őket. Új felszerelési tárgyak is jönnek, és az árnyékok már valós idejűek lesznek.

"Csodálkoztunk az eredeti Stealth Bastard sikerén" - mondta Jonathan Biddle, a játék tervezője. "Eredetileg csak egy gyakorlat volt az egész, hogy a létező lopakodós mechanikák letisztult változatát elkészítsük, és ebből fenomenális kultusz siker született. A Stealth Bastard ingyenes verziója mindig is csupán egy vázlat volt, befejezetlen változata annak, amit valójában létre akartunk hozni. A Steames kiadás segítségével most megkaptuk a lehetőséget, hogy az eredeti alapjaira építve kibővítsük az élményt minden téren. Már alig várom, hogy a régi és az új Stealth Bastard rajongók arcára új mosolyt csalhassak."

Bár a Deluxe változat a jövő hónapban fog megjelenni Steamen, az ingyenes verzió megmarad ingyenesnek és a megjelenés után is letölthető lesz az alkotók honlapjáról. Az alábbi előzetes ezt a verziót mutatja be.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. kray
2012.10.26. 08:26
Jónak tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!