iPon Hírek

Steamen a Company of Heroes 2 demója

Dátum | 2013. 06. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A SEGA Steamen keresztül is elérhetővé teszi a Company of Heroes 2 E3-on bemutatott demóját. A demó magának a kampánynak az egyik részlete, amellyel a játék közepe felé találkozhatunk. A The Land Bridge to Leningrad küldetés bemutatott részletében az a feladatunk, hogy átkeljünk egy befagyott tavon, amelyet a németek erősen tűz alatt tartanak.
A misszió a Steamen jelenleg folyó nyílt bétában is elérhető lesz, aki már installálta a bétát, az észre fogja venni, hogy a fő képernyőn rá lehet kattintani a kampány gombra, ahonnan majd eljuthatunk a küldetések kiválasztásához, és innen indíthatjuk a demót. Az új játékosoknak természetesen installálniuk kell a bétát, hogy a demót kipróbálhassák. A demó június 18-tól lesz tesztelhető, maga a játék pedig június 25-én fog megjelenni PC-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. ThompsoN
2013.06.15. 10:44
Nagyon jónak tűnik, az első résszel is rengeteget játszottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2013.06.17. 14:36
Szerintem meg lerágott csont az egész... Az egy iszonyat jó volt, még botok ellen is élvezetes volt a játék, fasza motort is pakoltak alá, rengeteg féle egység és stratégiai lehetőség, nem is ragozom tovább, engem az első lenyűgözött. De itt az új rókabőr, csak oroszokkal, ezen a világháborús témán nincs már mit variálni,szerintem már túl sokat láttunk ahhoz, hogy tudjon mutatni vmi újat is. A magam részéről én továbbra is el leszek a Tales of Valor-ral Szerény véleményem szerint a WW témát már hagyni kéne pihenni, inkább egy CoH motorral ellátott stratégiai játék kéne, csak mai modern harcimarcikkal, járművekkel stb, na azt kajálnám rendesen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!