iPon Hírek

Stílusos, drága HTPC-ház az Antec-től

Dátum | 2008. 09. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Antec kínálatában egy új HTPC ház tűnt fel, amely igényes dizájnnal és szolgáltatásokkal próbál kitűnni az átlagos HTPC házak világából. Az újdonság zongoralakk-fekete festéssel, nagyméretű, alumínium hangerőszabályzó gombbal és beépített LCD kijelzővel kerül a boltok polcaira.


Az Antec Fusion Remote Max HTPC (Home Theather PC - házimozi számítógép) háza elég nagy ahhoz, hogy akár teljes méretű ATX alaplapokat is elhelyezhessünk benne. A ház három kamrából álló kialakításának köszönhetően az alaplap, a tápegység és a merevlemezek a lehető legjobb elrendezésben, egymástól jól elkülönítve szerelhetőek a házba. A ház hátulján összesen 7 darab bővítőhely áll rendelkezésre, így a gyártó állítása szerint akár két videokártyából álló rendszereknek is helyt adhat a nem mindennapi különlegesség.


A Fusion Remote Max összesen 4 darab 3,5 hüvelykes merevlemez számára kínál helyet, ám 5,25 hüvelykes bővítőhelyből már csak mindössze egyet tartalmaz. A ház elején FireWire kimenet és eSata csatlakozó egyaránt találunk. A ház levegőjének frissítéséről egy 140 mm-es ventilátor gondoskodik, ami a ház oldalán helyezkedik el, a meleg levegőt pedig egy 120 mm-es hátsó ventilátor próbálja eltávolítani. Amennyiben nem vagyunk elégedettek a gyári hűtéssel, a ház elejében egy további, 120 mm-es ventilátor elhelyezésére is lehetőség van. Az Antec újdonsága multimédiás képességekkel is fel van ruházva: a termékhez egy 56 gombos távirányító is jár, amely az iMedian szoftverrel együttműködve valódi házimozi pécét varázsol a gépezetből. Gyakorlatilag karosszékben ülve nézegethetjük videóinkat, fotóinkat, illetve hallgathatjuk kedvenc zenéinket, a távirányító segítségével tökéletesen irányítható a rendszer.


Az Antec Fusion Remote Max 45,3 cm x 17,8 cm x 44,6 cm-es méretekkel rendelkezik. A nem mindennapi ház ajánlott végfelhasználói ára 249,95 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások