iPon Hírek

Street Fighter élőszereplős sorozat

Dátum | 2012. 07. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom bejelentette a hivatalos Street Fighter sorozatot, mely 2013-ban indul. A Street Fighter: Assassin's Fist Ryu és Ken eredettörténetét dolgozza fel, pontosabban azt az időszakot, amikor még Japánban edzettek. Tudni kell róluk, hogy ők az utolsók, akik az 'Anatsuken' (Bérgyilkos ökle) verekedési stílust űzik, mesterük pedig Gouken.
 
A sorozatot ugyanazok csinálják, akik a Street Fighter: Legacy mögött is állnak, mely egy rajongók által készített film, kiemelkedő nézettséggel. Nem kevesebb, mint 8 millió megtekintést szedtek össze YouTube-on.
 
A projekt feje, Joey Ansah azt nyilatkozta, hogy ez a sorozat lesz, amire a rajongók vártak. A Legacy épp csak egy ízelítő volt, csak árnyéka annak, amilyennek egy igazi Street Fighter élőszereplős filmnek lennie kell.
 
"Ez visszaviszi a sztorit oda, ahol kezdődött. Ryu, Ken, Gouken és Akuma eredetét és motivációit tárja fel. Ez alapozza majd meg a háttérsztorit, amiből a többi nagy kaland kiindulhat."
 
Christian Howard - aki Kent játszotta a Legacyban -, társ írója a forgatókönyvnek. "A célunk az, hogy hűek legyünk a Street Fighter játék megjelenéséhez és verekedési stílusaihoz. Ezzel együtt elértük, hogy érett karakterekkel és érzelmekkel teli történetet rakjunk össze, amivel sok nézőt meglephetünk majd, akik csak egy csomó verekedésre számítanak."

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Veisinger
2012.07.19. 21:54
Milyen eredeti ötlet...
...a Mortal után!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. s_erno
2012.07.20. 11:12
Eh nem tudom, őszintén megmondva elég gagyinak tűnik pedig eléggé kedvelem a street fighteres cuccokat. Az ahogy meg a Hadouken repül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim
2012.07.20. 11:29
Pöppet valóban gagyisztikus ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2012.07.20. 13:55
Az élőszereplős Street Fighterről mindig ez jut az eszembe...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. minikahona
2012.07.23. 11:50
@magerg: lol ez nagyon lol Erre nem számítottam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fex
2012.07.24. 16:16
Street Fighter... ebben egy darab utca sincs, meg más sem nagyon... ... miért kell a profit érdekében eredeti világukból kiemelni az amúgy király dolgokat ? persze a választ már tartalmazza a kérdés...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!