iPon Hírek

Sturt LaunchPort, iPad dokkoló 1250 dollárért

Dátum | 2012. 08. 14.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Sturt neve valószínűleg nem cseng ismerősen, azt meg aztán tényleg nehezen lehet elképzelni, hogy mégis mit nyújtanak ennyi pénzért cserébe. A vállalat fő profilja a luxusautók még drágábbá tétele mindenféle csillogó alkatrésszel, de az iPad dokkolójuk hasznosabb ennél.


Persze a körítés itt sem más, de egy érdekes extra is jár a díszesség és a márkanév mellé. A LauncherPort ugyanis egy indukciós töltőt is magában foglal, amire eddig az iPad mellett csak egyetlen példa volt, pedig bizony kilométeres sorban állnak a különböző kiegészítők hozzá. Ráadásul igazából nincs is másik indukciós elvű töltő. Ez elsőre kicsit furcsán hangzik, de nem olvasta senki sem félre. A Sturt LaunchPort, ugyanis a tavaly bemutatott iPort LaunchPortra épül, így tehát a nevek egyezése sem meglepetés.


A Strut tehát fogta az iPort által kifejlesztett LaunchPort nevű készülék-együttest, és az egészet egy elegáns külsőbe öntötte. Az egyszerű és olcsó műanyag felületek helyett így prémium anyagok használata jellemzi az újdonságot. A dokkoló része leginkább egy hangszóróra hasonlít, csak itt a neodímium mágnes sokkal nagyobb, és egészen más szerepet tölt be. A hatalmas mágnes biztosan fogja majd az iPadünket, így bármilyen helyzetbe is tekerjük a minden irányba állítható állványát, biztonságban tudhatjuk a gépünk. A táblagépre szerelendő tok nem lesz éppen a karcsúság úttörője, ugyanis azon túl, hogy a töltéshez szükséges elektronika is benne van, még a megfelelő rögzítéshez is alakítani kellett rajta, így aztán a végeredmény igen csak tiszteletet parancsolóan robusztus és szemrevaló.


A Strut dokkolója kereken 1000 dollárt kóstál, míg a tabletre pattintható tokért 250-et kell leszurkolnunk a kasszánál. A "talpazat" elérhető lesz króm, fehér és matt fekete színekben, míg a tokot a diófa mellett karbon, leopárd, fehér, és rózsaszín árnyalatban vásárolhatjuk majd meg. Viszonyításképpen, az eredeti, iPort tervezéssel 199 dollár a töltőrész, és 149-199 a tok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Gyurkov
2012.08.14. 09:05
...és ennyi pénzért a ha a dokkolóban megadjuk a cél koordinátákat is, kilövi a világűrbe a készülékünket, a NASA is ezt használta a Curiosity feljuttatásához.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Simba
2012.08.14. 09:43
Beteg, sznoboknak köztelező.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2012.08.14. 10:04
Hiánypótló termék.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!