iPon Hírek

Sunset Overdrive - itt lehetsz női orgyilkos

Dátum | 2014. 06. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Szegény Ubisoftnak egy pillanatra sincs nyugta. Nemrég megírtuk, hogy az Assassin's Creed: Unityben annak ellenére sincs női karakter, hogy négyfős kooperatív móddal jön. A fejlesztők gyorsan próbáltak magyarázkodni azzal, hogy az bizony túl sok munka lenne, majd kiderült, hogy a Far Cry 4-ben sem lesz női karakter, éppen ugyan ezért. Az Insomniac Games mindenesetre nem tudta megállni, hogy ne csapja le a labdát, így most egy új videóban mutatja be a stúdió, hogy a Sunset Overdrive-ban bizony bármilyen karaktert indíthatunk majd. "Nagyon fontos számunkra, hogy a játékosok kifejezhessék saját magukat. Lehetsz nő, lehetsz férfi. Beállíthatsz különböző bőrszíneket és tónusokat, és különböző testfelépítéseket. Ráadásul minden elérhető ruházat teljesen független a nemektől. Szóval hogyha egy srác akarsz lenni szoknyában, akkor semmi akadálya." Mindezt a stúdió azzal koronázta meg, hogy a lenti videóban (többek között) egy női karaktert mutatnak, aki véletlenül kísértetiesen hasonló ruhát hord, mint az Assassin's Creed II főszereplője.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. flashpoint...
2014.06.23. 20:25
orgyilkos mint orrpolip vadász vagy orvgyilkos ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.06.23. 21:25
Vagy inkább mint orgyilkos.

http://www.wikiszotar.hu/corpus/index.php?eztkeresi=Orgyilkos&mitcsinal=keres
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. SoulEater7... flash...
2014.06.23. 23:05
Bráfó pasztmek, kratulálok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kray InGen
2014.06.24. 10:20
Szerintem is inkább orvgyilkos
Engem az nem győz meg, hogy más se tud helyesen írni

Tekintve a szót orvgyilkos, tehát orvul támad és öl, ami pontosan erre illik
Az orgyilkos nem tudom, hogy micsoda
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror kray
2014.06.24. 10:27
Ugyanaz a szabály érvényesül, mint az óva intés esetében: a v betű írásmód szerint is csendes, itt inkább a tradicionális írásmód érvényesül. Nem logikus, de nem ez az egyetlen logikátlan dolog a mayar nyelvben.

Szóval orgyilkos, és óva int.

A játék viszont nekem túl arcade, kár hogy az egész műfaj ebbe az irányba halad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TeslaGoD
2014.06.24. 16:14
Hülyeség ez a "miért nem lehet női karaktered a játékban" dolog. Teljesen felesleges elem, ami valóban felborítja a fejlesztést. Egy adott történetnek megvannak a szereplői. Ha a főszereplő férfi, akkor férfi, ha nő, akkor meg nő. Nyilván a jó női karakterek alul reprezentáltak, de erre inkább az lenne a megoldás, ha egy jó női karaktert alkotnának meg a(z egyik) főszereplőnek, nem pedig az, hogy egy nemtelen karakter nézhet ki nőnek, vagy férfinak, esetleg a férfias személyiségű szereplő lehet küllemre nő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!