iPon Hírek

Super Talent DDR3-as ramok 1866 MHz-en

Dátum | 2007. 08. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Pár nappal ezelőtt számoltunk be az OCZ új memóriacsomagjáról, amelyben 1800 MHz-es modulok voltak jelen, akkoriban az újdonságok a világ leggyorsabb DDR3-as memóriáinak számítottak, legalábbis a MHz tekintetében. Az OCZ elsősége csak pillanatnyi volt, ugyanis a Super Talent ismét magasabbra helyezte a mércét: a vállalat bemutatta legújabb, immáron 1866 MHz-es órajellel rendelkező DDR3-as memória moduljait. A vállalat újdonsága W1866UX2G8 kódnévre hallgat.

A Super Talent új termékei 66 MHz-es különbséggell ugyan, de megszerezték a  "világ legmagasabb FSB-jével rendelkező gyári DDR3-as csomag" címet. A termékek 8-8-8-24-es időzítéssel rendelkeznek, a gyártó a modulokat kézzel teszteli egy ASUS P5K3 Deluxe alaplap segítségével 1,9 voltos feszültségen, így a termékek minőségére nem lehet panasz. A modulok a már jól bevált fekete, Super Talent felirattal rendelkező hűtőbordákat hordozzák magukon.


" Az új, 1866 MHz-es, alacsony időzítésekkel rendelkező csomag a válogatott komponensek és a kitartó tesztelés eredményeként született meg, ez a termék egyedülálló a DDR3-as piacon." - mondta Joe James, a Super Talent marketing igazgatója.

Az új termék bemutatásán kívül a Super Talent a távolabbi terveivel akcspolatban is elárult részleteket. A vállalat két új, nagysebességű DDR3-as csomaggal jelentkezik az év folyamán. A tervek között szerepel a 2133 MHz-en üzemelő, CL9-es időzítéssel rendelkező csomagok piacra dobása is. Ezen kívül a vállalat egy költséghatékony 1866 MHz-es modulokból álló csomaggal is jelentkezik majd, ezek a  modulok CL10-es időzítésekkel fognak büszkélkedni.

A W1866UX2G8 modulok ára 625 dollár körül fog elhelyezkedni. Az újdonságok szállítása a héten kezdődik meg, így várhatóan a jövő hét folyamán már az üzletekben is fellelhetőek lesznek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.08.01. 13:10
vissza a hírhez

Pár nappal ezelőtt számoltunk be az OCZ új memóriacsomagjáról, amelyben 1800 MHz-es modulok voltak jelen, akkoriban az újdonságok a világ leggyorsabb DDR3-as memóriáinak számítottak, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!