iPon Hírek

Swarovski bőrbe bújt a Samsung Gear S

Dátum | 2014. 09. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung immár több éve jó viszonyt ápol az ékszergyártásban komoly népszerűségnek örvendő Swarovskival, de a megjelenést követően ennyire gyorsan talán még soha nem dobott piacra különleges kiadást a páros. A Gear S okosóra csak néhány napja állt a kamerák kereszttüzébe, és máris itt a kristályokkal díszített variánsa.
A Samsung Gear S 2 hüvelykes, hajlított Super AMOLED kijelzővel lett ellátva. Rengeteg szenzor van benne, ideértve a pulzusmérőt is, ami nagyon hasznos lehet még akár a mindennapok során is. Kiváló kapcsolati lehetőségekkel is ellátták a készüléket, hiszen a Bluetooth 4.1 modul mellett még 3G HSDPA modem és GPS vevő is van a tarsolyában, amit csak nagyon kevés okosóra mondhat el magáról. Ennek következtében a Tizen operációs rendszerű eszközt arra is alkalmasnak találták egyebek mellett, hogy a Nokia HERE Maps alkalmazást megkapja. Gyalogos vagy biciklis navigáció során ez is elég lehet majd.
Igen ám, de egy valamit figyelembe véve mégiscsak lehet fogást találni a Gear S-en, ez a terület nem más, mint a testreszabhatóság. A Gear S egy olyan szíjjal lett felruházva, amit nem lehet minden sarkon tetszés szerint lecserélni bármilyen azonos paraméterű megoldásra, pedig nagyon sok okosóránál adott ez a lehetőség. A Sony SmartWatch 2 kompatibilis a legtöbb 24 milliméteres szíjjal, a szintén friss szerepvállaló LG G Watch R pedig hasonló nyitottságot mutat, csak éppen a 22-es szíjakkal szemben. Arról viszont nem feledkezett el a Samsung, hogy muszáj igazodni a felhasználói igényekhez, és éppen ezért születhetett meg ilyen hamar a Swarovski kövekkel kirakott pánttal ellátott modell, ami így még vonzóbb lehet hölgyek számára. A "Swarovski for Samsung" kollekció legújabb tagja olyan termékek árnyékában találhatja magát egy csapásra, mint a köves hátlappal ellátott Galaxy Note 3 vagy a Galaxy S5 Crystal, és egyre több kiegészítő is feltűnik a Swarovski támogatását élvező megoldások között.
A Samsung Gear S Swarovski alapját a fehér színű modell adja, és megszámlálhatatlan mennyiségű apró, arany színben pompázó kővel díszítettek fel a tervezők. Itt már a Swarovski egyik idei technológiai újítását is kihasználták, a Crystal Fine Mesh eljárást, aminek köszönhetően a rendezett kristályok a hajlított felületekhez is remekül tudnak alkalmazkodni. Magához az órához egyénként itt egyáltalán nem nyúltak, a digitális számlapok között viszont akad olyan grafika, ami kicsi kristályokkal szegélyezett órát imitál. Ez a háttért remekül passzolhat majd a Swarovski kövekkel ötvözött újdonsághoz. Az árazásról egyelőre nem szólt a fáma, így nem derült arra fény, hogy mennyit kóstál majd ez a Gear S ilyen formán.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Chif52
2014.09.05. 13:19
Mintha nem lett volna még elég drága magában is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Supra
2014.09.05. 14:15
Ne már!!!!!

Komolyan, ennyi tellett a Swarovskitól?!?! Hát, tényleg csak gratulálni tudok, hogy ezen mennyi ideig gondolkozhattak! Csodálatos, forradalmi újításokkal teli, úttörő innovációt láthatunk!!!

Szóval, most már drága ÉS ronda is.

Hofi egyik mondása jutott eszembe:
"Sok szép és új van benne!
Csak ami új az nem szép, ami szép az meg nem új"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. maxpapa
2014.09.05. 16:19
Vegyétek!!! Mint Mari néni az akciós cukrot a boltban!

Egyébként a rétegnek aki ezt veszi,annak már mindegy hogy egy picit többet fizet a Swarovski kristály miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tuttu
2014.09.05. 17:06
Jó nagy szar volt az előző is! E-bay-re felmentem megnézni az okosórákat és brutális számban árulják a nem működő Samsung-okat! Persze az árát úgy is elkérik mert Samsung! Fele annyiból kétmagos androidos óra van! Dual SIM 3 MPX kamera stb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!