iPon Hírek

SWTOR: Ingyenes karakter transzfer + 1.3-as patch

Dátum | 2012. 06. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bejelentette, hogy jövő héttől (június 12.) a Star Wars: The Old Republic játékosok, ha akarják, átköltöztethetik karaktereiket egy másik szerverre, teljesen ingyen. Ennek oka, hogy tökéletes játékélményt kívánnak biztosítani az aktív játékosoknak és így senki ne érezze úgy, hogy odaragadt egy néptelen szerverhez.

A blog bejegyzésben, amiben ez a hír érkezett, további információkat találtok az 1.3-as frissítésről, mely többek között belenyúl az aggro működésébe is (az aoe aggro generálás fog változni).

Örülünk! Ugye?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. hegyitaho
2012.06.07. 14:00
még idén becsődölnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dobko
2012.06.07. 14:40
Vannak hibái a játéknak, az egy dolog, de inkább a rossz időzítés a baj, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ők nem tehetnek róla, hogy világszerte pénzügyi nehézségekbe ütköznek az emberek. Szerintem ez itt a fő gond.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Megyeric
2012.06.07. 16:42
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. leviske dobko
2012.06.10. 15:08
Nem azzal van a gond, hogy pénzügyi válság közepette adták ki a játékot, hiszen ott a WoW, ami gyakorlatilag meg se érezte, pedig nem csak a végére érkezett meg a helyzetnek. Itt szimplán az a gond, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét a BioWare és egyszerűen nem tudnak elég embert alápakolni a projektnek.

Valószínűleg pörög a háttérben a Jade Empire folytatásának a fejlesztése, jön a Dragon Age 3, lassan neki kell látni a Mass Effect 4 kalapálásának és a cég rendelkezik ezekre összesen 3 stúdióval. (Nem számolom a frissen bevont újakat.) Ez már önmagában megterhelő lenne, de emellé még jön az a tény, hogy nagyban alul-kalkulálhatták a TOR emberigényét, hiszen Edmontonból is a gárda nagy részét lefoglalták a DA2 fejlesztése közben, pedig elméletben csak Austin munkája lett volna a játék.

A TOR egyedüli hibája tehát az, hogy a karácsonyi debütálása óta gyakorlatilag semmi nem történt a játékkal, pedig azt ígérték a kiadás előtt, hogy negyedévente lesz kisebb frissítés, fél évente egy masszív töltet, másfél évente pedig egy kiegészítő. Namármost a kiegészítő nem volt ott az E3-on, pedig jövő nyáron érkeznie kéne, tehát a bemutatásnak az idei lett volna alkalmas. A kisebb sztorifrissítésekről meg azóta se hallottam semmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim levis...
2012.06.10. 17:22
Lehet hogy kevés emberük volt rá, de szerintem ez nem mentség, illetve nem egyedüli ok, mert akármennyien voltak is rá, egyáltalán nem látszik hova füstöltek el 300 millát. (Hacsak nem jogdíjra, Lucas bácsinak.)

ME4 a 3 végével? Álmodj ... vagy előzmény lenne, vagy reboot, azok között meg olyan ritka a sikeres, mint a fehér holló, és ezzel ők is tisztában vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!