iPon Hírek

SWTOR: Jedi kaszt megerősítve + infók

Dátum | 2009. 11. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már kezdettől fogva tudtuk, hogy a BioWare első MMORPGjében, a Star Wars: The Old Republic-ban játszható kaszt lesz a Jedi lovag, de megerősítésre csak most került a tényként kezelt információ. A bejelentéssel együtt természetesen számos infómorzsa is napvilágra került a hivatalos honlapon.

A Jediket bemutató szöveges és képi anyagok mellett találunk három képesség demonstrációs videót is. Az elsőn Jedi hősünk lézerfegyverek lövéseit hárítja, a másodikon az erő segítségével hátradobja az ellent, míg a harmadikon bumerángként hasznosítja lézerkardját. A lovag megfelelője a sötét oldalon a Sith harcos lesz. Az összesen 8 (4-4) választható karakterosztályból eddig 5-öt mutattak meg: a Köztársaság harcosai közül a Rohamosztagost (Trooper), a Han Solo szerű Csempészt (Smuggler) és a Jedi Lovagot, míg a sötét oldalról eddig csak a Fejvadászt (Bounty Hunter) és a Sith harcost fedték fel.

                       


Kíváncsian várjuk a maradék hármat. Az EA e héten tartandó sajtótájékoztatóján számíthatunk újabb gameplay bemutatókra is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Kane54
2009.11.02. 16:36
Ez valami mesefilm lesz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2009.11.02. 17:15
Kane54: Nem, már régóta ontjuk a híreket róla. Ajánlom figyelmedbe az ipon keresőt. A "The Old Republic" kifejezést beírva szép hosszú listát kapsz az eddig megjelent cikkekről: http://www.ipon.hu/?searchthis=the+old+republic&where=page&p=1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2009.11.02. 19:56
csak legyen már béta meg final, meg minden, remélem nem grindfest lesz... nagyon kell már valami jó SW game.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!