iPon Hírek

SWTOR kaszt továbbfejlesztések!

Dátum | 2010. 05. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lehullott a lepel a Star Wars: The Old Republic 8 karakterosztályának 16 alosztályáról (mindegyiknek 2-2), lesz miből válogatni a BioWare monumentális első MMO játékában. Eshet még lejjebb az állunk a nem olyan rég bemutatott harcrendszer demonstrációs videó után?

Persze az, hogy elárulták, hogy két alkaszt tartozik minden karakterosztályhoz, nem jelenti azt, hogy rögtön mindet be is mutatják. Egy darabig még izgulhatunk tovább, hacsak nem pont a Sith Warrior álmaink avatárja, ugyanis ő kezdi meg a sort a BioWaretől megszokott várakozás fokozó bemutatók sorában.

A Sith harcos lehet 'Juggernaut' illetve 'Marauder'. Az előbbi választása esetén egy szikla szilárd tankot kapunk, míg a második a dühét ügyesen irányítva őrületes sebzést lesz majd képes kiosztani. Az első screenshotok alapján a Juggernaut erős testi modifikációkkal egy kicsit Darth Vaderesre veszi a formát, míg a Marauder Darth Maul dupla fénykardjával feszít inkább.

Juggernaut
Ezek a továbbfejlesztett kasztok ugyanazon a sztorin osztoznak viszont, a szétválásuknak tisztán gameplaybeli okai vannak. Ha egyszer kiválasztottuk az utunkat, akkor a másik alosztály képességei értelemszerűen nem lesznek elérhetők számunkra. Minden egyes alkaszt 3 talentfán specializálódhat tovább, így nem veszik el az egyéni testreszabás és a skillpontokkal való sakkozás lehetősége sem, ami akkora sikert aratott a WoW-ban is.

Marauder
A 3 talentfa közül kettő speciálisan a választott alkaszthoz tartozik, még a harmadik közös, adott esetben (a Sith Warrior-nál) a Juggernaut és a Marauder számára is elérhető alapképességeket tartalmazza. Mindkettőhöz tartoznak egyébként speciális, csak általuk használható fegyverek és páncélzatok is.


Sajnos még sok mindent nem tudunk a rendszerről azon túl, hogy a többi kaszt hová specializálódhat. Nem tudjuk, hogy mikor kell meghoznunk a döntést vagy, hogy lesz-e esélyünk visszatáncolni választás után. Érdemes sűrűn nézni a hivatalos honlapot, gyakran frissül!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Chapell
2010.05.13. 23:28
A harcrendszer sajnos ugyanolyan, mint a többi tucatMMO. WoW világítós kardokkal. Pedig nagyon vártam, de ez így most, izé...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Greathoof
2010.05.14. 00:06
@Chapell
WoW világítós kardokkal

Egyébként valahogy én a Star Wars-t MMO-ban nem tudom elképzelni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Stormrage
2010.05.14. 07:26
hát egy KOTOR3-nak én is jobban örültem volna mindenféleképp
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sytyx
2010.05.14. 14:08
A StarWars világához nem igazán illő ez a fajta harc sztem se. Nekem konkrétan vicces volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!