iPon Hírek

SWTOR "kiegészítők" 2014-ben

Dátum | 2014. 02. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az idei évben 2 kisebb (csupa nagybetűvel KISEBB) kiegészítőre számíthatunk a BioWare és az EA online szerepjátékában. Az előző évhez hasonló mértékű támogatás kap a Star Wars: The Old Republic, gondolunk itt a Galactic Starfighterre, vagy még inkább a Rise of the Hutt Cartelre (a.k.a. b*zibolygó, de persze ilyet mi sose mondanánk rá, hisz ez nem politikailag korrekt, de hát istenem, az Emperor sem az). Az információk egyébként Bruce Macleantől származnak, a vezető producer a játék honlapján homályosított fel minket. Jön tehát új PVP évad, Flashpointok, Operationök, új felszerelések, javítanak picit a játék teljesítményén és a kasztokon is módosítgatnak. Maclean olyasmit is említett, hogy az SWTOR átáll a háromhetenként történő frissítési rutinra, hogy gyorsabban irtsák az apróbb hibákat, 9 hetenként pedig komolyabb tartalommal is rendelkező tapaszokat dobnak a játékhoz. Holnap jön egyébként a Galactic Starfighter frissítés az összes free-to-play játékosnak, szóval bővül egy kicsit az unásig farmolt űrharcos rész. Március 14-én számítsatok majd egy dupla XP hétvégére is, április 8-án pedig a következő tartalom tapasz 2.7-es verziószámba fordítja át a játékot. Júniusban egy az őt megelőzőnél nagyobb patch jön, ami a 2.8-at hozza, de erről még nincs sok információ. További részletekért érdemes átböngészni Maclean levelét, ott nagyjából listázva van, mik lesznek a tapaszokban.
A mi véleményünk erről az, hogy az előfizetéses és az ingyenes modellel is küszködő (bár mostanra már többé-kevésbé egyenesbe jött) játék nem kapja meg a törődést, amit a játékosai megérdemelnének. A start előtt azt ígérték nekünk, hogy rendszeresen jönnek majd új bolygók és komoly kiegészítők a játékhoz, ez azonban nem valósult meg. A megjelenés óta 1 bolygót kaptunk pluszba és az is letudható 1 nap alatt. Az, hogy kapunk néhány plusz raid és normál instát, 5 tucat átszínezett ruhát, petet és speedert, az pedig nem elég egy igazi MMO játékosnak. Ha ez így megy tovább, az SWTOR valószínűleg nem jut el a 10. szülinapjáig (mint a WoW vagy az EQ mondjuk).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. csx01
2014.02.04. 23:58
Jó játék lenne, csak az a szemét EA support. Kill it, kill it with fire.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. zsolt200
2014.02.05. 09:54
Lenne, csak lassan tölt, azt se tudom hol tart, sokszor még meg is áll. Egyszer vártam 2 napot, után feladtam. Inkább szedem az elder scrolls online bétát. Reggel kezdtem, már 40%
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rog75
2014.02.05. 11:12
Kisebb klassz modositasok aham Imperial Agent/Scroundel ikonikus skilljet most nerfeltek -62% dmg-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!