iPon Hírek

SWTOR: "Mikorra is várjuk?"

Dátum | 2010. 12. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Láttunk már két lélegzetelállító cinematic trailert, számtalan hírt, hogy milyen fajok és kasztok lesznek a játékban, néhány rövidke gameplay trailert. Ámultunk a tényen, hogy a teljes MMO le lesz szinkronozva, de még annyi mindent nem tudunk...

Játékmechanika, csapatszervezés, raidek, PVP, tárgykészítés és kereskedelem, magyarul nem ismerjük még az MMO játékosok mindennapjait kitöltő alapvető dolgokat. Rengeteg találgatás volt a megjelenési dátumról, az EA most leszűkítette az időkeretet április és karácsony közé. Hogy melyik évben? Kapaszkodjatok meg, mert jövőre kijön az EA történetének legnagyobb játéka.

A Star Wars: The Old Republic fejlesztési költségei csillagászatiak. Biztosat nem mondhatunk, de állítólag olyan 300 millió dollárnál tartanak! "Nagyon nagy a tét" - nyilatkozta Greg Zeschuk korábban - "de, ez a jó döntés, nagy dobás lesz az EA-nak."

Tehát egy biztos, hogy a játék az EA 2012-es gazdasági évében jön, ami 2011 áprilisával kezdődik el. Tekintve, hogy mennyi mindent nem tudunk még a játékról, sokkal valószínűbb, hogy valamikor ősszel vagy az ünnepek előtt jön majd ki a SWTOR.

Legénység bemutató trailer (némi utalással a craft rendszerre):

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. rootshaper
2010.12.02. 11:35
az tuti, hogy a WoW mellett csak egy ilyen bejaratott vilaggal lehet labdaba rugni. talan vegre tenyleg megszunik a WoW egyeduralma, mert ha ez a jatek kijon, az tuti, hogy milliok fognak toporogni az ejfeli boltnyitaskor az ajtokban. en mar alig birom kivarni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Ranger
2010.12.02. 11:50
Hát nem tudom, annyi mindent nem tudunk még a játékról, és elég kevés ez az idő a megjelenésig + ha bétát is akarnak akkor arra már nagyjából össze kell rakni. Szerintem csak az első lendület fogja elvinni a játékosokat a WoW mellől, de hamar visszapárolnak majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Zolti77
2010.12.02. 12:44
Béta már zajlik ez az infó meg azért született mert rengetegen kezdték temetni a játékot 300 milla kiadás már régen a múlté ezért a befektetők is aggódtak szóval nekik is kellett valami csontot dobni, WoW mellett bármi labdába rúghat amibe beleölik a rengeteg pénzt és nem hagyják elvérezni mint AION és társai, sajnos azonban ha már jövőre kijön és még a játék lényegi részét nem tudták bemutatni azt kell mondanom hogy össze fogják csapni craft pvp pve részét tele lesz bugokkal 1 év a wow-nál sem elég 1 connect patch-re és mikor kijön általában 1 hónapig még a hibák foltozása megy szóval egyre gyengébbek az esélyei pedig nálam is vitte a pálmát talán rászánok 1-2 hónapot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rootshaper
2010.12.02. 14:00
"sajnos azonban ha már jövőre kijön és még a játék lényegi részét nem tudták bemutatni azt kell mondanom hogy össze fogják csapni craft pvp pve részét tele lesz bugokkal 1 év a wow-nál sem elég 1 connect patch-re"

- elso korben az CONTENT patch ( mint tartalom ) jozan paraszti esszel is belathatod, hogy a connect patch egy hulyeseg, es meg csak felregepeles sem lehet. masodik korben meg honnan tudod hogy nem TUDTAK bemutatni a lenyegi reszbol semmit? lehet nem is akartak. annal nagyobb lesz a meglepetes, ha majd kijon es minden full kiraly. a harmadik resze pedig, hogy nem egy eve fejlesztik mar a jatekot, ezt sem tudom honnan szedted elo. mi az hogy 1 ev a wow-nal sem eleg a connect patch-re? te mar patcheled a jatekot mikor meg nincs is kesz? hmm... imadom a hozzaerto emberek hozzaszolasait
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gatee
2010.12.02. 14:33
"Játékmechanika, csapatszervezés, raidek, PVP, tárgykészítés és kereskedelem, magyarul nem ismerjük még az MMO játékosok mindennapjait kitöltő alapvető dolgokat." Tehát semmi olyat nem tudunk ami meghatározza majd, hogy az MMO óriási bukás lesz-e vagy kasszasiker de mégis az emberek úgy odavannak érte mintha a világmegváltó játék lenne, ez az amit nem értek, én nem írom le de pont a lényegből nem láttunk még semmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zolti77
2010.12.02. 15:00
rootshaper hol is írtam hogy : Bio 1 éve fejleszti a játékot??? sehol , azomban néhány éve wow játékos vagyok és látom mennyi munka megoldani néhány dolgot 1-1 nagyobb patch alkalmával nem beszélve teljessen új kiegészítőkről ahol már a játék 50-70% adott történet kész "csak pár dolgot kell finomítani feljavítani" ha ez 1 Blizzárd-nak 2 év akkor Bioware-nek ahol láttunk videókat a semmiről hallottuk hogy minden szinkronizálva lesz/van és tudjuk milyen kasztok várhatóak de a lényegi részből még semmit nem láttunk ez így elsőre és nagyon jóindulattal is 60-70% játék amibe belement már kb 3-4 év fejlesztés és még mehetne 1-2. Nálam a lényegi rész az már a leírt dolgok crafting rendszer -pve -pvp max szintű insták raidek mutassanak felszerelést esetleg ruha szetteket vagy bármi mást ami a a karakterek statjait mutatja mit használ erőt mannát energiát rage- mint warrior klassz balancról ezekből tudnál tájékozódni de itt még eddig csak a hátteret láttuk sok-sok pixelt tájakat bolygókat ( még az utazás rendszert sem mutatták be) szóval maradjunk annyiban hogy, az infókat nem vissza fogják egyszerűen csak nem tudják elmondani ami még nincs kész sajna eddig vártam a játékot hátha megvan az általam megunt wow utód de én játékot sem veszem meg amíg ki nem próbáltam érdemes-e ráköltenem vagy sem nadrágot sem veszek fénykép alapján előbb felpróbálom...... végszó: eddig amit a játékról megtudtunk az olyan mint 1 üres vászon szép aranyozott keretben de ugye nem a keret miatt veszi meg az ember a képet és nem az tetszik meg elsőre .....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. zakacs
2010.12.05. 13:26
A két kedvcsináló videó fantasztikus volt. Meg az egész univerzum is az, kár hogy MMO lesz belőle. Egy Gta stílusú "sandbox" vagy micsoda játéknak sokkal jobban örülnék mint ennek a fejlődős farmolós marhaságnak. Sajnálom hogy most ebbe az iránya fordult a piac. Ebből lehet húzni a pénzt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2010.12.07. 11:02
hát igen, mmo-ból van pénz, offline gameből nincs, mert törik és másolják. ezt úgymond csak magunknak köszönhetjük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!