iPon Hírek

Syberia 3 – készül a folytatás

Dátum | 2012. 11. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az első Syberia 2002-ben jelent meg, a folytatása 2004-ben követte. Mindkettőben a Kate Walker nevű amerikai ügyvéd kalandjainak lehettünk részesei, akit egy nagy amerikai vállalat azzal bízott meg, hogy segédkezzen egy kis vidéki játékgyár bekebelezésében Franciaországban. Kate misztikus utazást tett egy képzeletbeli Kelet Európában, átértékelte az életét, fejtörőket oldott meg és ebben a félig szürreális, félig reális világban átélt kalandjai a kihaltnak hitt mamutok nyomára vezették. A második rész befejezése a levegőben lógva hagyta a történetet, a rajongók számára pedig most végre felcsillant a reménysugár, hogy sok évnyi várakozás után megismerhetik a trilógia befejezését.

Az Anuman Interactive az első két részt is készítő fejlesztő, a Microid Facebook oldalán jelentette be, hogy készül a kultusz klasszikus Syberia széria harmadik része. Az eredeti fejlesztő mellett az író, és művészeti rendező Benoit Sokal is visszatér. Sajnos a megjelenésre még sokáig kell várnunk, Sokal szerződése szerint a forgatókönyv jövőre fog elkészülni, maga a játék pedig csak 2014-2015 környékén fog kijönni. A megjelenést több platformra is tervezik, de arról még nem szól a fáma, hogy konkrétan melyek azok - az első két rész PC-re, Xboxra és PS2-re jelent meg, így valószínűleg megint kapunk PC-s változatot, a konzolosak pedig már lehet, hogy következő generációsak lesznek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Zoe01
2012.11.27. 13:01
Dreamfall Chapters, Syberia 3??? Öjöm és bodottááá!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lacroix
2012.11.27. 13:58
Végre 1 jó hír...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BrainPeace
2012.11.27. 13:59
Imádtam és imádom az eddigi Syberia részeket, de hát ki nem?
Reménykedve várom a folytatást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Rannon
2012.11.27. 20:05
Csak ne 3D legyen..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. huskydog17
2012.11.27. 20:25
"A második rész befejezése a levegőben lógva hagyta a történetet"

Nem értem, a 2. rész teljesen jó lezárást kapott, nem értem, még csak véletlen se lehet cliffhanger-ként beállítani.
A játék szerintem (és több más játékos szerint is) pont úgy zárult le, hogy a játékosnak az jött le, hogy itt egy történet lezárult. Most nem akarok Spoilerezni, mert lehet, hogy vannak, akik még nem játszottak vele és pótolni akarják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!