iPon Hírek

Szakított a Google és az Apple vezére

Dátum | 2009. 08. 03.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója szerint Eric Schmidt Google-vezér hatékonysága az Apple igazgatótanácsában fokozatosan csökkent azt követően, hogy az internetes keresőóriás egyre inkább az Apple üzleti érdekeltségeivel azonos tevékenységeket vett fel portfóliójába. Jobs szerint Schmidt munkáját nagyban nehezítette, hogy számos vezetői értekezlettől távol kellene maradnia az esetleges érdekütközések elkerülése érdekében. A Google okostelefonokra tervezett Andriod operációs rendszerével, valamint a Google Chrome böngészőjével versenytársa az Apple iPhone-jaira tervezett operációs rendszerének, valamint a Mac-re tervezett Safari böngészőnek is.

A New York-i tőzsde elektronikus kereskedésében a Google papírok 1,3 százalékos, az Apple rézvények 1,2 százalékos emelkedést mutatnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. npl
2009.08.03. 16:45
VISSZA A HIRHEZ

szvsz egy google-apple összefogás jó példát mutatna..
nem hiszem, hogy ezek a valódi okok, itt a háttérben tuti van valami más is. totális szakítás úgysem lesz ez biztos, sok apple termékben alapértemezett alkalmazás a google valami okossága.. youtube, google docs, earth.. csak rugdossák a port, hogy legyen róluk is szó néha
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!