iPon Hírek

Szállításra kész az OCZ kompresszoros hűtése

Dátum | 2008. 04. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az OCZ Cyro-Z névre hallgató kompresszoros hűtése már korábban is szerepelt a hírek között. A gyártó nemrégiben bejelentette, hogy a készülék hamarosan szállításra kész állapotba kerül, így rövid időn belül megjelenik kereskedelmi forgalomban is. A kis készülénekk még néhány teszten át kell mennie, de ezután már semmi sem áll debütálásának útjába.


A készülék főleg a hardcore overclocker (kemény tuningos) felhasználók körében lesz népszerű, ugyanis a kompresszor segítségével könnyedén a negatív hőmérséklet tartományba küldhetjük a forrófejű processzort. A termék - a gyártó állítása szerint - inkább a szűkebb pénztárcával rendelkező tuning mestereket célozza meg. Az egység rendkívül felhasználóbarát, nagyon könnyen szerelhető és rendkívül hatékony hűtési megoldás. A készülék csomagja mindent tartalmaz, amire csak szükség lehet: a rögzítő fülek, a szigetelőanyagok és az egyéb szerelési anyagok mind-mind a dobozban lapulnak.


Az OCZ újdonságának hűtőblokkja univerzálisan rögzíthető, így gyakorlatilag minden, napjainkban is forgalomban lévő processzorfoglalatra passzol ( LGA-775, Socket 754/939/940 és Socket AM2). A készülék ZEL GQY70AD kompresszort tartalmaz, a teljes hűtőrendszer 26 Kg-os súllyal rendelkezik. A Cyro-Z 45,72 cm x 20,8 cm x 25,65 cm-es méretekkel rendelkezik.

Az OCZ Cryo-Z már most is megrendelhető a gyártó hivatalos weboldalán található űrlap kitöltésével. A termék ára 299 dollár lesz, ám ebben az árban az újdonság szállítási költségei még nincsenek benne.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!