iPon Hírek

Számítógépház játékosoknak az NZXT-től

Dátum | 2008. 03. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A játékosoknak általában extra igényeik is vannak a számítógépházzal kapcsolatban, ezeket az igényeket különböző gyártók, mint például a CoolerMaster vagy az Antec rendre ki is elégítik. Most egy új, tajvani gyártó is megjelent a piacon: az NZXT szintén különleges házat kínál, amely kifejezetten játékosok számára lett kifejlesztve, legalábbis ezt állítja a gyártó.Az NZXT új háza a rendszer hűtésére és bővíthetőségére helyezi a fő hangsúlyt. Az újdonság összesen 6 darab beépített rendszerhűtő ventilátorral érkezik, ezek közül kettő darab 120 mm-es példány a friss levegőt szívja be, míg két darab 140 mm-es ventilátor a meleg levegőt fújja ki a házból. A ház hátulján és oldalán is található 1-1 120 mm-es ventilátor a még jobb hűtési hatásfok érdekében. A ház belsejébe akár EATX (Extended ATX) alaplapokat is beépíthetünk, a rendszer maximum 8 merevlemez fogadására is lehetőséget nyújt. Az NZXT házában a merevlemezek az Antec P180-asához hasonlóan két külön keretben kapnak helyet, mindegyik keret előtt egy 120 mm-es ventilátor található.


Az NZXT Tempest névre hallgató újdonságában a tápegység a ház alján kap helyet csak úgy, mint az Antec P180-as és P182-es modelljénél. A ház tetején kapott helyet a bekapcsoló gomb és a Reset gomb, de ezek mellett még USB portokat, audió csatlakozókat és eSata portokat is találunk a ház tetején.


Az NZXT Tempest ára tápegység nélkül 99 dollár lesz, ez az ár az Antec P180-asának árához viszonyítva igen kedvező. nem elhanyagolható tény, hogy az Antec P180-asában különböző zajcsillapító megoldás is jelen van, így valamivel halkabban üzemel a benne helyet foglaló rendszer.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.03.28. 12:02
Tomika83: Sajnos valóban nem díjnyertes a termék, ami a dizájnt illeti. Ennek ellenére még lehet tökéletes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!