iPon Hírek

Számos újdonsággal bővül a Trust kínálata

Dátum | 2012. 06. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Trust hangfalszettel, mikrofonos fejhallgatóval, Bluetooth-os iPad billentyűzettel és univerzális autós adapterrel jelentkezik.

Elenor Premium Headset


Az új, mikrofonnal is ellátott fejhallgató ideális lehet noteszgépekhez, ultrabookokhoz, táblákhoz,  illetve okostelefonokhoz történő használatra, legyen szó zenehallgatásról vagy akár egy hosszabb beszélgetés lebonyolításáról.


A termék kábelre épített távirányítót tartalmaz, ami lehetőséget biztosít a hangerő módosítására, állítható mikrofonja pedig levehető, így zenehallgatás közben egyáltalán nem zavarhat minket. A hangszórók körül kényelmes párnázást helyeztek el, csak úgy, mint a fejhallgató fejpántjánál, ami egyébként állítható. A hangszórókat rejtő ház külső borítása szálcsiszolt alumínium hatású felülettel rendelkezik, ami elegáns megjelenést kölcsönöz.


Az új mikrofonos fejhallgató műszaki paramétereiről és várható végfelhasználói áráról nem érkezett információ – egyelőre csak az tudható, hogy az Elenor Premium Headset júliusban debütál.
 
Bluetooth-os billentyűzet iPad-hez


A Folio Stand a Trust közleménye szerint az új iPad-hez készült. A termék egy akkumulátorral is felszerelt Bluetooth-os billentyűzettel rendelkezik, amely egyszerűbbé, gyorsabbá teszi az Apple tábláján történő gépelést.


Ahogy a többi Bluetooth-os iPad billentyűzet, úgy a Trust újdonsága is mágneses tokként funkciónál, ami megvédi féltett táblagépünket.


A fedlap kinyitásával az iPad felébred, míg lecsukásával aktiválódik a képernyőzár. A tetszetős tok állványként is funkcionál, így az iPad-et úgy használhatjuk, mint ha az egy pici noteszgép lenne.


A beépített Bluetooth-os billentyűzet akkumulátora a mellékelt USB kábelen keresztül tölthető. Maga a billentyűzet egyébként csuklótámaszt is tartalmaz a még kényelmesebb használat érdekében.
A Folio Stand még ebben a hónapban elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban.

Plug&Go: pici, 90W-os univerzális autós akkumulátortöltő noteszgépekhez, ultrabookokhoz és iPad-hez


A kisméretű, szivargyújtó csatlakozóról üzemelő univerzális tápadapter maximum 90W-os teljesítményt biztosít a különböző eszközök számára, így elég sokféle mobil készülék töltésére használható – gyakorlatilag a noteszgépek és az ultrabookok többségével tökéletesen kompatibilis. Az USB porton keresztül okostelefonok, hordozható MP3 lejátszók, illetve minden olyan egyéb eszköz is tölthető, ami támogatja az USB porton keresztüli akkumulátoröltést. Ehhez a funkcióhoz természetesen az adott eszközhöz mellékelt USB-s töltőkábelre is szükség van, ha az speciális.


A három év garanciával érkező aprósághoz nyolcféle adapter is jár, így a legkülönfélébb noteszgépeket is hozzá lehet kapcsolni. Utóbbi funkcióhoz egy kábel is jár, amelyen keresztül az adott noteszgépet lehet tölteni, természetesen a megfelelő csatlakozó adapter alkalmazása mellett. Az eszköz iPad és iPhone töltésére is használható.


A 90W-os Plug&Go várhatóan júliusban jelenik meg.

Érkezik egy 2.1-es hangfalszett, a GXT 38 isA júniusban megjelenő GXT 38 két darab szatellit hangfallal, valamint egy fából készült ládában helyet foglaló mélynyomóval érkezik. A tetszetős szett 60W-os RMS teljesítménnyel bír és vezetékes távirányító is jár hozzá, amivel a hangerő módosítható. Ezen a vezetékes távirányítón keresztül külső hangforrást is kapcsolhatunk a szetthez.Az aktív, azaz erősítőt is tartalmazó mélyládán találunk két pár RCA csatlakozót, de mellettük egy áramtalanító kapcsoló, valamint két szabályzóegység is lapul – egyik a hangerőt, másik pedig a mélyhangok erősségét szabályozza. A szetthez 3,5 milliméteres Jack audió kábelen keresztül iPad, iPod és MP3 lejátszó éppúgy csatlakoztatható, mint asztali számítógép, noteszgép, táblagép, illetve ultrabook.
 

A különböző játékkonzolok – Wii, Playstation 3, Xbox 360 – csatlakoztatásához külön átalakító kábelt is mellékel a gyártó.


Az új hangfalszett még ebben a hónapban elérhetővé válik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. YellowFlas...
2012.06.08. 15:39
"Az új, mikrofonnal is ellátott fejhallgató ideális lehet noteszgépekhez, ultrabookokhoz, táblákhoz, illetve okostelefonokhoz"
Szóval aki asztali gépet használ, és fejest akar venni, az erre rá se nézzen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. lajcsi1975
2012.06.08. 15:59
Akkor lenne helyes az idióta megállapításod ha ezt írták volna "Az új, mikrofonnal is ellátott fejhallgató kizárólag noteszgépekhez, ultrabookokhoz, táblákhoz, illetve okostelefonokhoz ideális"

Ez még úgyis nagyon erőtlen lett hogy szmájliztál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. proxybitio...
2012.06.08. 18:08
Ha csak egyetlen dolgot tanultam az elektronikai termékek minőségével kapcsolatban, akkor ez az: Trustból soha, semmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. YellowFlas...
2012.06.08. 18:53
Ha odaírták volna, hogy kizárólag, akkor nem írtam volna ezt. Haters gonna hate...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. sarkanyolo...
2012.06.09. 01:24
#3 Adom a véleményed. Ne vegyetek Trust terméket, nevetséges minőség, saját tapasztalat, most is Trsut hangfalat használok. Az elején levő jack kimenet fullra recseg . Anyaghiba ...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. crowly
2012.06.09. 13:40
Nekem egy Trust egerem van most és elégedett vagyok vele. Szépen néz ki, működik ahogy kell. Jó sok extra gomb van rajta és a szoftver amit a konfigurálásához adtak szintén nagyon jó és könnyen kezelhető. Ehhez képest az ára sokkal alacsonyabb mint egy hasonló tudású másik márkájú egéré.
Egy dolgot nem tudok róla. Meddig tart majd. Nincs meg régóta, szóval az még előfordulhat, hogy rövid életű lesz. Bár a Gigabyte egeremnél már tartósabb. Az 2 hónap után megadta magát. Az azelőtti Genius 4 évig bírta..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gyuszi02
2012.06.09. 15:26
Addig leszel elégedett vele, amíg ki nem próbálsz egy hasonló kategóriában levő a4tech egeret, még ahoz képest is ég és föld a különbség, bár az a4 x7-es szériája nagyon jó. A trust az ipari hulladékok legalja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. peti198706...
2012.06.10. 02:59
Onkyo .. -hamár a trust minőségre káros.
De GXT 38 2.1-ről kérek majd egy zaftos tesztet is,
hogy mennyire lehet káros a vásárló közönségre nézve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. imhotep
2012.06.10. 19:48
gyuszi02:
az a4tech x7 szériája sem valami fényes
az X7 xl-755k egerem időnként elfelejti a gomb beállításokat egyszerűen törlődnek, a görgő hulladék (széria hiba), a gombok akadnak, a kábel minősége gagyi ... és stb. nem véletlenül cseréltem le pár hónap múlva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gyuszi02
2012.06.10. 20:46
A gombok beállításait nem az egér tárolja, így az max user error, esetleg win error. A görgő valóban nem túl jó, bár nekem bírta 3 évig (x710), aztán még majdnem 6 hónapig miután javítottam rajta kicsit. A kábel viszont nagyon jó, erős, nem törik vagy szakad el extrém esetben sem, pedig az enyémen vékonyított kábel van, ami majdnem wireless érzetet ad (könnyebb).... A gombok szintén jók. Elég nevetséges az egész x7 családot "nem valami fényes" jelzővel illetni egyetlen példány miatt, amit szinte nem is használtál. No comment...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LechooEdy
2012.06.12. 11:53
Trust Billentyűzetek és egerek szerintem nagyon jók, más kérdés, hogy a többi termékük milyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!