iPon Hírek

Széles LCD monitor kreatív profiknak

Dátum | 2008. 01. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Előállt a LaCie a legújabb 24 hüvelykes, 324 LCD monitorával, amellyel az igazán profi alkotóművészek igényeit kívánja kielégíteni. Nem csak hogy az iparvezető, 92%-os NTSC palettát biztosító S-PVA panelnek köszönhetően rendkívüli színekkel tud szolgálni, de emellett ellátták még egy 10 bites gamma-korrekciós mechanizmussal, ami minimalizálja a sávelcsúszást és biztosítja a színátmenetek tökéletes renderelését. A hatalmas (16:10) képernyő pedig arra is képes, hogy egymás mellett megjelenítsen két A4-es oldalt úgy, hogy még palettáknak és eszköztáraknak is hagyjon helyet.


HD-videókat egészen 1080p forrásokig támogat, amiket a beépített Faroudja DCDi és TrueLife video technikáknak köszönhetően a lehető legjobban is jelenít meg. Gondoskodik a zajszűrésről és a kontraszt-adaptálásról is, tovább javítva ezáltal a mozizás élményét. A VGA, DVI és két HDMI portján keresztül egyszerre négy számítógépet vagy más video-forrást is képes befogadni, plusz Blu-ray és HD DVD esetén is rendelkezik HDCP-támogatással.


A négy forrásból kettőt - természetesen - akár egyszerre is nézhetünk (kép-a-képben üzemmód). Rendelkezik emellett egy érintésérzékelő vezérlőpanellel és egy beépített, háromportos USB 2.0 hub-bal és egy hangszóró/fejhallgató porttal is, így könnyedén csatlakoztathatunk hozzá bármilyen perifériát.

Boltokba valószínűleg január végén kerül, $999 ellenében. Opcionálisan választható a csomaghoz még egy kalibrációs szoftver, monitor-kapucni, valamint a LaCie Blue Eye Pro colorimeter is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!