iPon Hírek

Szélessávú mobil modem a Sonytól

Dátum | 2007. 11. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Előállt a Sony Ericsson is a saját variációjával az USB-s mobil szélessávú modem témájára. Alkotásuk az MD300 nevet kapta, és gyakorlatilag mindenfajta hálózatra könnyedén rácsatlakozik: HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS - tehát szinte bárhol használható világszerte.

A modemet már előtelepített szoftverrel szállítják, így semmiféle kiegészítő felszerelés nem szükséges hozzá. Méreteit tekintve sem nagyobb egy szimpla pendrivenál, tökéletesen hordozható.

Egyetlen szépséghibájaként talán csak azt lehetne említeni, hogy bár rajta van mindenféle és fajta Windows-os kezelőprogram, amit csak kívánhatunk, a Mac-eseket külön kell letölteni hozzá. A készüléken szintén megtalálható Wireless Manager mindenesetre hathatósa segítséget nyújt a gyors és sima csatlakozáshoz.

Johan Tysklind, a Sony Ericsson mobil számítástechnikai részlegének marketing-igazgatója elmondása szerint az MD300 különösen jó választás azoknak a felhasználóknak, akik mindenféle kompromisszumoktól mentes internetkapcsolatot igényelnek. Az MD300 ezen felül az első tagja is a Sony Ericssontól megszokott megbízhatóságot a stílusos megjelenéssel egyesítő mobil szélessávú termékek egy új sorozatának.

Az MD300 várhatóan 2008 első negyedében kerül a boltokba, fekete és ezüst színváltozatokban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.07. 17:39
Előállt a Sony Ericsson is a saját variációjával az USB-s mobil szélessávú modem témájára. Alkotásuk az MD300 nevet kapta, és gyakorlatilag mindenfajta hálózatra könnyedén ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!