iPon Hírek

Szélnek eresztették a Damnation fejlesztőit

Dátum | 2009. 07. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blue Omega Entertainment elküldte csomagolni a játékfejlesztő csapatát: "A mai napon a teljes Blue Omega csapatot elküldtük (már pénteken megindult a folyamat). Ha bárkinek van állás ajánlata, küldje el nekem, majd én továbbítom." - írta Twitterén az egyik programozó, Geoff Rowland.

A "kék omega" egyébként a Heavy Hammer leányvállalata, intellektuális javakat fejlesztő cégnek alapították, mely termékeit játékokhoz és filmekhez lehet felhasználni. A csapat második helyezést ért el még 2004-ben a a Damnation prototípusával az Nvidia 'Make Something Unreal' versenyén. Az ebből készült végleges játékot a Codemasters adta ki, ami sajnos igencsak borzasztó lett, itt az iPonon 30%-ra értékeltük (a Metacritic elnézőbb volt, ők 40%-ot adtak).

A háttérben javában folyik a pereskedés is az érintett cégek között, a Codemasters, a Blue Omega és két kisebb stúdió közt, akik szerződéses munkákkal járultak hozzá a borzalom - amit Damnation-nek kereszteltek - elkészültéhez. Ezek a Point of View és a Velvetelvis.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Veisinger
2009.07.01. 22:14
VISSZA A HIRHEZ

Amilyen szutyok lett a Damnation,ez nem is csoda...legalább az alapötlet jó volt,de a megvalósítás...fújj...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lew000
2009.07.01. 22:44
jobb lett volna ha nem adja a nevét a codemasters ehhez a ... hoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Victore
2009.07.02. 00:13
Nem az egyetlen , amihez a Codemasters a nevét adta/adja/adni fogja :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!