iPon Hírek

Szemüvegmentes 3D-t ígér a 3DFusion

Dátum | 2009. 02. 22.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Érdekes új "tértévé" bemutatására készül a 3DFusion. A készülék a 3DFMax nevet viseli, és "sztereoszkópikus 3D kijelző"-ként emlegetik. Bemutatására jövő héten, a Digital Signage Expo 2009 alkalmával kívánnak majd sort keríteni.


Legfőbb különlegessége az, hogy nem szükségeltetnek hozzá otromba piros-zöld szemüvegek, mivel elvileg minden ilyesféle kiegészítő segédeszköz nélkül is képes "3D-szerű" képek megjelenítésére. Ami pedig azért különösen fontos, mivel ezt valójában nem tévének szánják.

...Vagy legalábbis nem olyan tévének, amit otthon néz az ember, tekintve, hogy jelenleg egyetlen tévécsatorna sem dolgozik olyan jelekkel, amelyek támogatnák ezt a fajta "3D"-t. Nem, ez egyszerűen egy - vélhetőleg igen látványos - hirdetőtábla lesz, amit állítólag házon belül és házon kívül is egyformán jól lehet majd használni.

Olyan részleteket, mint kontrasztarány, fényesség, felbontás, vagy méret, nem árultak el, csak annyit mondtak, hogy alapvetően az egész a Philips-féle WOWvx 3D technológiára, valamint a 2D Plus Depth (2D+mélység) formátumra épül, és hogy természetesen képes hagyományos 2D képek megjelenítésére is.

Árról és megjelenési időpontról egyelőre szintén nem esett szó; jövő héten talán majd pótolják a most kimaradt információkat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.22. 18:21
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jadam92
2009.02.22. 20:42
jo lessz, mert a szemüvegre rá venni a másikat nem jo dolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.02.22. 20:52
De hát már eddig is volt egy hasonló megoldása valamelyik gyártónak, vagy talán pont nekik... :blink: Vagy valamit keverek? Mit értek félre? :mellow:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!