iPon Hírek

Szeptember elején jön a kör alakú Samsung okosóra

Dátum | 2015. 08. 17.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung már több alkalommal is elismerte, hogy egy kör alakú okosórán dolgozik, azt viszont mostanáig nem tudtuk, hogy mikor kerülhet bevetésre a szóban forgó újdonság. A Galaxy Note 5 és az S6 Edge+ bemutatóján viszont a vállalat elárulta, hogy a Berlinben megrendezésre kerülő IFA-n fog reflektorfénybe kerülni.
Az karórának már a nevét is tudhatjuk: Samsung Gear S2-ként kerül a polcokra, szóval kvázi a Gear S utódjának kell majd tekinteni annak ellenére, hogy rengeteg változáson ment keresztül. Az IFA az előző évekhez hasonlóan idén is az ősz kezdetén kerül megrendezésre, ennek megfelelően a Gear S2 szeptember 3-án fog bemutatkozni.
A készülék egy fém házban öltött testet, ami már alapból is prémium hatást kelt, de a Samsung még a felületkezelésen sem spórolt. Az előzetesként szolgáló fotók alapján a szíj csatlakozása sajnos nem szabványos. Ez azt jelenti, hogy nem lehet majd bármilyen tetszőlegesre cserélni, csak azokkal a csuklópántokkal használható majd, amelyeket erre terveztek a dél-koreai mérnökök.
A promóciós videóban látottakból kiderül, hogy a stílusos készülék nem lesz híján a pulzusmérőnek sem. Így az S2 egyszerre lehet vonzó az öltönyös üzletembereknek, és azoknak, akik a sportosabb életvitelnek hódolnak. A karórán a Tizen operációs rendszer teljesít szolgálatot, ami ezúttal a körkörös dizájnelemeknek hódol a grafikus felületét tekintve is. Egyébként már egészen sok kiszivárgott információról lehetett hallani mostanra, melyekről egy korábbi hírünkben olvashatnak az érdeklődők. Persze mivel egyelőre szinte még semmi sem hivatalos vele kapcsolatban, érdemes mindent fenntartásokkal kezelni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. SoulEater7...
2015.08.18. 00:58
És rengeteg kör alakú számjegybe fog kerülni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!