iPon Hírek

Szeptemberben jön a WET

Dátum | 2009. 08. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Eliza DushkuA Bethesda szeptember 18-án készül megjelentetni PS3-ra és Xbox 360-ra a jó ideje fejlesztés alatt álló WET című akciójátékát. A játék főszereplője egy vagány, két pisztollyal és egy katanával felszerelt leányzó, Rubi Malone.

Rubi baba látványos akrobatikus manőverei és időmegállító képessége segítségével úgy süvít át a pályákon, hogy még Bayonettának is tátva marad a szája... Mellesleg igen jól jött neki, hogy ez utóbbi játékot elcsúsztatták, így soványabb a konkurencia a műfajon belül.

Szorítottak némi helyet egy kis sztorinak is a sok akció között, meg kell találnunk egy pasast, aki korábban sorsunkra hagyott minket. Rubi szinkron hangja Eliza Dushku lesz, aki a nagyon fellelkesült a szerep hatására. "A videojátékok már majdnem elfogadottak lettek, mi több még menők is a felnőttek körében."

Dushku kisasszonynak már nem ez volt az első ilyen szerepe, feltűnt már a Saints Row 2-ben is. "Ismerek nagyon sok embert - barátokat, színészeket, rendezőket - akik idősebbek és mégis szoktak játszani, most már nem kell titkolniuk, büszkén vállalhatják."

Persze nem mindenki veszi komolyan az ilyen munkákat, Mickey Rourke például - aki a Rouge Trooper főszereplőjét, Dick Marcinko-t alakítja -, úgy gondolja, hogy még nagyon sok idő kell, még úgy tekintenek egy videojátékbeli szereplésre, mint egy filmesre. Úgy tűnik, a hölgyeknek jobban tetszik a dolog, Maggie Q is "menőnek" tartotta a Need for Speed: Underground-os szereplését...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. engine
2009.08.03. 17:52
VISSZA A HIRHEZ

Nagyon gyönyörű ez a csaj így profilból, rá is keresek milyen képek vannak róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. byzzah
2009.08.03. 17:59
No wonderland
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!