iPon Hírek

Szeptemberben jön az Echo

Dátum | 2017. 07. 28.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az egykori Hitman-fejlesztőkből álló, új független stúdió, az Ultra Ultra bemutatkozó munkája lesz az Echo, mely még 2016 júniusában teljesített sikeresen a Steam Greenlight programjában. A játékban En, az űrutazó épp felébred a sztázisból, miután egy évszázadot töltött mélyalvásban. Úti célja egy ősi civilizáció által eonokkal korábban épített palota, ahol elfeledett technológiák segítségével a lány kísérletet tesz arra, hogy visszahozza az életet, melynek sosem lett volna szabad eltűnnie. Kiderül azonban, hogy az épületnek saját tudata van.
Ahogy egyre több időt tölt a palotában, En is változni kezd, méghozzá kellemetlen irányba. Közben a hely őt tanulmányozza, ráadásul amit megtanul, azt fel is használja a lány ellen. A fejlesztők szerint a palota célja a színtiszta pusztítás és ezt az echonak nevezett lények segítségével valósítja meg, melyek En kiköpött másai. Az echok a játékossal együtt alakulnak, folyamatosan fejlődnek cselekedetei hatására, hiszen tulajdonképpen En másolatai. Csak akkor van lehetőségünk a következmények nélküli akciókra, mikor a palota lezárja magát, hogy frissítse az echokat – de amint ismét visszakapcsol, az echok is újra megjelennek. Az Echo eredetileg 2017 tavaszán jelent volna meg, de elcsúsztatták, a jelenlegi dátum szeptember 19-e, PC-re és PS4-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mikej95
2017.07.28. 16:55
Csak találni kell majd egy a játékos számára működő viselkedési mintát/taktikát, amit az Echo-k AI-je nem tud normálisan kivitelezni és a következő patch-ig kihívás nélkül lehet játszani. Persze kihívás lesz a kiskapukat megtalálni, ha épp nincs internet vagy a youtube szerverei álltak le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kerub88
2017.07.28. 19:41
A környezet nagyon fanatáziátlan, viszont a mechanikában van potenciál bőven. Remélem ki is aknázzák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. katt777
2017.07.29. 09:16
Ütős ötlet, nem keveset spórolnak az ellenfelek megvalósításán, úgy mint egyedi mozgás és viselkedés (legalább típusok szerint), grafikai megvalósítás, stb. Ill. persze az ezt végző munkatársakon, grafikusokon. És ezt még el is tudják adni! Remélem, a játék is féláras lesz, nem csak a költségei és a minősége. Mondjuk a dedós külső nézet miatt nálam eleve felejtős.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Derivel katt7...
2017.07.30. 07:31
Hát igen, hogy mernek előjönni egy egyedi ötlettel és hangulatos játékmenettel? Ráadásul ezzel csökkentik a fejlesztési költségeket is? Ez elfogadhatatlan...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. errorcode0... katt7...
2017.07.30. 14:33
Azt hittem hogy az intel amd nvidia hírekben csak megjátszod a idiótát, de úgy látom hogy tévedtem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!