iPon Hírek

Szeptemberben jön az FFXIV PC

Dátum | 2010. 07. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy Online szerverei szeptember 30-án nyílnak meg világszerte az érdeklődő MMO játékosok előtt. A PS3-as változatot sajnos nem tudják ezzel párhuzamosan indítani, az csak 2011 márciusában startol.

A játék speciális kiadása már 22-én landol a boltok polcain itt Európában, ezzel 1 hét előnyre tehetnek szert mindazok, akik ezt a változatot választják. A gyűjtői változatban szintén lesz korai hozzáférés, de ez meg lesz még pakolva extra így készült DVD-vel, térképpel, egy exkluzív naplóval (FF-es rajzokkal díszítve), egy biztonsági tokennel (plusz védelem a jelszó mellett), 30 nap "ingyen" játékkal és egy 'Right of Passage' utalvánnyal. Mindez egy ízléses Yoshitaka Amano által rajzolt dobozban. Persze vannak előrendelési extrák is, nevezetesen 1-1 játékbeli tárgy. A gyűjtői változat mellé az 'Onion Helm' (regenerálódást gyorsítja csata után), a normál változat mellé pedig a 'Garlond Goggles' (skill fejlődést gyorsítja) jár.Rátérve az árakra, a havidíj €12,99 lesz, az extra karakterhelyek ára €3 (egészen a maximális 8 slotig). Lehetnek nem játszható csatlós karaktereink is (a.k.a. bankosok), ezekkel kereskedhetünk és tárolhatunk cuccokat. Az első csatlós ingyenes, minden továbbiért €1-t kell letennünk. A PS3-as verzióra vonatkozó árazásról egyelőre még nem tudni semmit.

A béta hamarosan indul, ugyanis július elejére van kiírva, jelentkezni természetesen még mindig a hivatalos honlapon lehet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. magyart
2010.07.05. 12:33
Nem lehet regisztrálni

Square Enix ID kell a regisztráláshoz. Az ahhoz történő regisztrálásnál, az emailcíme megerősítéséhez nem lehet @-t jelet beírni, ezért nem enged tovább.

Epic Fail

Vagy egy nagyon szemét módja annak hogy többen már nem reggeljenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. st0ne
2010.07.05. 22:15
alt+64 működik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!