iPon Hírek

Szeptemberben jönnek a HTC Windows Phone-jai is

Dátum | 2012. 09. 06.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A szeptember már biztosan a Windows Phone 8 jegyében (na meg az új iPhone-éban) telik majd, ugyanis a Samsung és a Nokia után, a HTC is ebben a hónapban rántja le a leplet a Microsoft újdonságával érkező készülékeiről. A felsorolt hármasból a HTC vág neki utoljára a WP8-nak, de a lemaradásuk nem vészes, mivel a konkurensek termékei sem vásárolhatóak még meg.


A nagy leleplezésre szeptember 19-én kerül majd sor. A dátum már biztos, ugyanis a forrás nem más, mint a hivatalos meghívó, amit a vállalat küldött ki a sajtókonferencia okán. A bemutató helyszíne ezúttal is New York lesz. Az Egyesült Államok legnépesebb városa az elmúlt időszakban az ilyen események fővárosává vált, a HTC mellett a Nokia, a Motorola, az Amazon, és az Apple is itt képzelte el a demonstrálás helyét.

A taiwani gyártó kiszivárgott tervei alapján két modell prezentálására kerül majd sor nagyjából két hét múlva. Ezek a Rio és az Accord fejlesztői nevekre hallgatnak. Lesz egy harmadik mobil is, a Zenith, ám ez vélhetően csak később kerül forgalomba. Ezekről a készülékekről bővebben itt lehet olvasni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!