iPon Hírek

Szeptemberben jönnek az új iPodok

Dátum | 2007. 08. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Apple iPod névre hallgató hordozható médialejátszója hatalmas népszerűségnek örvendett az elmúlt évek során, a készülékek manapság is rendkívül jól fogynak a piacon. Az Apple szeptemberben új iPod-ok piacra dobását tervezi, ezek a készülékek átesnek némi ráncfelvarráson, Mac OSX-hez hasonló operációs rendszert kapnak, illetve számos funkcióval kerülnek bővítésre. Az újdonságok között a korábbi hírek szerint lesz egy érintőképernyős iPod változat is, amely várhatóan hatalmas népszerűségre fog szert tenni, a gyártó legalábbis bízik a sikerben.

A jelenleg forgalomban lévő iPod
A kis jövevényekkel kapcsolatban minden információt titokként kezelnek, így jelenleg részletekkel nem szolgálhatunk a készülékekkel kapcsolatban. A frissített iPod termékpalettán helyet kapó érintőképernyős változat foglalkoztatja legjobban a sajtót, erről a termékről körülbelül egy évvel ezelőtt jelentek meg az első hírmorzsák. Az Apple a Mac OSX rendszer különböző verzióit már sikeresen használja a Macintosh konfigurációkon, az Apple TV-ken, valamint az iPhone-on és a jövőben az iPodokon is bevezetik a rendszer használatát. A Mac OSX hordozható eszközökön történő használatával a gyártó egységesíteni kívánja a termékpalettát azzal a céllal, hogy a felhasználók minden készülék használatakor hasonló élményben részesüljenek az OSX szolgáltatásai révén, ezzel a vásárlók márkahűségét próbálja tovább erősíteni az Apple.

Az új iPod sorozat szeptember 5-én fog debütálni, a bemutató közeledtével remélhetőleg megjelennek majd a pontos, hivatalos részletek is a termékekkel kapcsolatban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.08.27. 10:24
Az Apple iPod névre hallgató hordozható médialejátszója hatalmas népszerűségnek örvendett az elmúlt évek során, a készülékek manapság is rendkívül jól fogynak a piacon. Az Apple ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!