iPon Hírek

Szeretnétek Master Chief Xbox avatárt?

Dátum | 2011. 07. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft bemutatta a Halo: Combat Evolved évfordulós kiadásának előrendelési extráit. No nem kell túl sok mindenre gondolni, az egyik egy Master Chief teljes páncélzatos avatár, a másik egy koponya... Node milyen koponya?!


Master Chief Avatár Páncélzat: A 10. évforduló tiszteletére megkapjátok az ikonikus Halo hős teljes felszerelését, egy MJOLNIR Assault Armourt, amit ráakaszthattok az Xbox Live avatárotokra.

Grunt Funeral Skull: Egy exkluzív in-game módosító tárgy. Ez tulajdonképpen egy poén cucc, ha használjátok, egy kicsit felturbózza az legalapabb ellenségeket (Grunt). Hogyan? Nézzétek meg a trailert alant.
 


Az új trailer mellé ideteszünk egy régit is, aki még nem látta volna, az alábbi videó végigvezet a Halo 1 látványos átalakulásán...
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. ignotus
2011.07.20. 15:51
Nekem nem kell ,nem ertem miert van oda meg vissza mindenki ezert a gagyiert mar az elso halonal is behanytam ,a tortenet is böff. Pedig nem vagyok scifi ellens.Csunya is ,meg most is.ODSTt szenvedtem vegig 4x is ,mert kellett haveroknak arhivment de magamert nem jatszanek vele.MEg szerencse ,hogy ingyen adtak conzolhoz. Avatarja is eleg baltaval hasitott. 1 microsoft pontot sem adnek erte .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!