iPon Hírek

Színes ASUS notebookok: az X sorozat legújabb tagjai

Dátum | 2010. 09. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK


Az ASUS lerántotta a leplet legfrissebb, X sorozatba tartozó noteszgépeiről, amelyek 14 hüvelykes képátlójú, 16:9-es képaránnyal rendelkező ledes háttérvilágítású kijelzővel érkeznek és többféle színben is elérhetőek lesznek, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének legmegfelelőbb készüléket.

1.2.


Az ergonomikus billentyűzettel és tetszetős dizájnnal rendelkező noteszgépek felületét az IMR technológia védi, ami tulajdonképpen nem más, mint egy karcálló, fényes bevonat. A noteszgépek billentyűzete nagyméretű, portól védett gombokkal rendelkezik és kényelmes gépelést biztosít. A szerkezetek többérintéses támogatással ellátott érintőpadot is tartalmaznak, amely támogatja a Palm Proof technológiát. Ez az eljárás képes megállapítani, hogy az érintőpadot ujjal vagy tenyérrel érintettük-e meg, így meg tudja akadályozni, hogy gépelés közben a tenyerünkkel véletlenül elmozdítsuk az egérmutatót.

Az újdonságok műszai paraméterei. (A kép nagyítható!)
A friss készülékek Intel vagy AMD processzorral érkeznek és ettől függően Intel H55M vagy AMD M870-es lapkakészletet használnak, ahogy az a fenti táblázatból is kiderül. Akármelyik platform mellett is döntünk, mindenképpen megkapjuk az 1024 MB-nyi DDR3-as típusú fedélzeti memóriával ellátott Radeon HD 5470-es videóvezérlőt, valamint a minőségi, SRS Premium Sound támogatással is ellátott Altec Lansing hangszórópárt. A noteszgépek HDMI videó kimenettel is rendelkeznek, így könnyedén HD vagy Full HD televízióhoz kapcsolhatjuk őket.

3.4.


A rendszerek Gigabites Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFI adapterrel, Super Multi DVD íróval és beépített webkamerával egyaránt rendelkeznek. Mindkét noteszgép típus 349 x 238 x 36,5 mm-es mérettel, illetve 2,2 Kg-os súllyal érkezik, az energiaellátást pedig mindkettőjüknél hatcellás akkumulátor biztosítja. A piros, kék, rózsaszín vagy fehér színben pompázó X sorozatú újdonságok hamarosan megjelennek kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói áruk azonban egyelőre nem ismert.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Janes
2010.09.03. 13:39
A táblázatban a videókarihoz 1giga van írva a leírásba viszont csak 512mega.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zaiko
2010.09.03. 13:44
És a linkek is fel lettek cserélve... A piros laptopra kattintva a kék jön be, a kék laptopra kattintva a piros jön be! XP
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. iceblade
2010.09.03. 13:49
nekem egy ilyen pink laptop kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zack( ro)
2010.09.03. 14:35
Ezek tetszenek. Ez mar igen, s a kicsi kepernyo meg nem is fogyasz 'sokat' de az aku nem vmi asz ilyen konfig melle,
Nekem: 3GB RAM, i5 460M, w7 ultimate es 640GB HARD amit lehet valasztani S persze hofeherben kerem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!