iPon Hírek

Színes, Bluetooth-os fejhallgatók a Nokiától

Dátum | 2012. 09. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Nokia és a Monster Cable együttműködésének legújabb gyümölcse egy fejhallgató, amely ezúttal vezetékek nélkül képzeli el a szórakoztatást. A két cég szoros kapcsolatának nem ez volt az első végterméke, előző év végén már bemutattak egy vezetékes fülest Purity HD néven.

A Purity Pro minden téren ad a kényelemre, és az egyszerűségre, így nem csak Bluetooth, hanem egy NFC chip is helyet kapott benne. Ennek a segítségével csak közel kell tartanunk az eszközhöz az okostelefonunkat, és máris kész a párosítás. Persze egyelőre az NFC nem túl elterjedt, ezért a hagyományos úton is összehozhatjuk a készülékeinket egymással. Sajnos az újdonság pontos specifikációját nem ismerhettük meg, mindössze annyit tudunk, hogy rendelkezik aktív zajszűrővel.


A Purity termékcsalád friss tagjának a színvilága viszont külön érdekes, a pletykák szerint, a Windows Phone 8 rendszerrel érkező Nokiák is épp ezekben az árnyalatokban lesznek elérhetőek. Az egyszerű fekete és fehér mellett, az igencsak rikító citromsárga és piros színek közül választhatunk majd.

Ha valakinek nem ismerős a Monster Cable vállalat neve, akkor gondoljunk csak a Dr. Dree-féle Beats termékekre. A Solo HD például egy igazi szimbólum a fiatalok körében, és feltehetően a Nokia is a nagy népszerűség okán fordult hozzájuk. A Purity Pro az év utolsó negyedévében kerül a boltok polcaira, az ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euró lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. DogTheDog
2012.09.05. 20:25
Szepek lettek,de nekem a Beats cuccok nem jonnek be hangzasra.Ha ennel is a hangero meg a mely a huzo ero,akkor ezek is kimaradnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gyenesmart...
2012.09.05. 21:22
DogTheDog:
A Beatseknak van az egyik legrosszabb ár/érték aránya. Nem csoda, hogy nem jöttek be neked. Ez meg elvileg szintén valami beats szerűség lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. DemonDani
2012.09.05. 22:35
gyenesmartin

kompletten a Monster Cable cuccok... a saját márkás dolgaik is nagyon gyengék az árukohz képest. Általánosságban a reális áruk 20ezer forint körül van, ha a kínai és német csodákat nem vesszük figyelembe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DogTheDog
2012.09.06. 11:17
DemonDani:
Nekem van HDMI kabelem es optikai is toluk,de azok tokeletesek.Az arukra nem emlekszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DemonDani
2012.09.06. 14:13
egy kábelt ne mérjünk ezekhez azért
És én sem mtam h rosszul szólnak, hiszen azrt írtam hogy 20at érne. Az bőven nem rossz kategória szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. VagasiFeri
2012.09.06. 17:45
A cikk végén elírás lehet.
Valószínűleg 60millió Ft akart lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.09.06. 23:49
Vastagon tul van arazva az igaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!