iPon Hírek

Színes memóriamodulokkal jelentkezik a Kingston

Dátum | 2014. 04. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A HyperX FURY memóriamodulok órajelek és időzítések tekintetében átlagos megoldásoknak tekinthetőek, amelyek a különböző Intel és AMD platformokkal egyaránt tökéletesen együttműködnek. A fekete nyomtatott áramköri lapra alapozó újdonságok viszont élettartam garanciával kerülnek a boltok polcaira, méghozzá egy- és kétcsatornás memóriacsomagok formájában. A család 4 GB-os és 8 GB-os memóriamodulokból áll, amelyek önállóan, illetve 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás memóriacsomagok formájában is elérhetőek.
A fekete nyomtatott áramköri lap mellé kék, piros, fekete vagy fehér hűtőborda jár, amely aszimmetrikus felépítéssel bír és alumíniumból készült. A stílusos alumíniumborda tökéletes hűtést biztosít a DDR3-as memóriachipek számára, és akár még tuning esetén is remek partner lehet.
A többféle változatban érkező HyperX FURY memóriamodulok, illetve memóriacsomagok pontos paramétereit az alábbi táblázat foglalja össze.
A táblázat nagyítható!
Kompatibilis lapkakészletek:Intel: P55, H67, P67, Z68, Z77, Z87 és H61 • AMD: A75, A87, A88, A89, A78 és E35 A megbízhatóan működő, alaposan letesztelt memóriamodulokra élettartam-garanciát vállal a gyártó. Az egyelőre nem derült ki, hogy a HyperX FURY sorozat tagjai pontosan mennyibe kerülnek majd, kereskedelmi forgalomban történő megjelenésükre azonban rövidesen számíthatunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!