iPon Hírek

Színes, zsebre vágható mini egér a Logitech-től

Dátum | 2012. 02. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA


A Logitech új egeret dobott piacra, amely pici méretének és vezeték nélküli kivitelének köszönhetően ideális választás lehet noteszgépekhez. A több színben is elérhető újdonság elfér a táskában, neszesszerben, illetve akár a zsebünkben is, így könnyedén és kényelmesen magunkkal vihetjük bárhova, ahova noteszgépünket is elcipeljük. Az egér használatához nincs szükség szoftverek telepítésére: csak bedugjuk a nano vevőegységet az USB portba és már használhatjuk is a Wireless Mini Mouse M187-et.


A 40,5 grammos súllyal és 82 x 50 x 32 milliméteres mérettel rendelkező újdonság kékben, pirosban, feketében és fehérben egyaránt elérhető. A rágcsáló vezeték nélkül kapcsolódik az adott noteszgéphez, illetve asztali géphez, hála az USB 2.0-s nano vevőegységnek. Az egér és a vevőegység között 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolat húzódik, amely késésmentes egerészést tesz lehetővé. A vevő annyira pici, hogy akár az adott noteszgép USB portjában is hagyhatjuk, hiszen alig látszik ki. Természetesen a vevőt az egér alján kialakított tároló rekeszben is elhelyezhetjük, ha hordozásra kerül sor.


Az új, három év garanciával érkező Logitech Wireless Mini Mouse egy AAA típusú elemmel üzemel. Az egér súlya vevőegységgel és elemmel együtt sem vészes: a teljes „felszerelés” 53,7 grammot nyom a mérlegen.


Az újdonság már megvásárolható, méghozzá 6990 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. zord01
2012.02.20. 19:05
Oszt G500 utód mikor lesz? Már nagyon várom. Ezt már 2-3 éve használom. Imádom, de még vannak hiányosságai. Remélem idén már jön valami még hypeosabb utód.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. twollah
2012.02.20. 23:40
Elég csicsás és drága.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.02.21. 00:35
A masodik kep tipikus peldaja a hatranyos helyzetuek integraciojanak.
Aki a kompozicioert felel,az vak lehetett,a fotos pedig mentalisan serult.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!