iPon Hírek

Sztori-trailer érkezett a For Honorhoz

Dátum | 2016. 12. 16.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft középkori mészárlás-szimulátora, a For Honor jövő januárban bétatesztet tart, tehát kipróbálhatjuk, mi történik, ha egy viking, egy lovag és egy szamuráj besétál a bárba… A cég közzétett néhány részletet a frakciók közti háborúról, kaptunk három új videót is, melyben eddig nem látott karakterosztályokat mutatnak be, illetve egy negyediket az egyjátékos kampányról, felvázolva az egész konfliktus alapjait.
A három új osztály egyike a Peacekeepers, ők gyakorlatilag a Bérgyilkosok Rendjének tagjai, két rövid kardot, vagy tőrt forgatnak, túlélésük inkább sebességükön és célzóképességükön múlik, mint páncéljukon.
A Shugokik ennek épp ellenkezőjét képviselik: masszív, emberfeletti erővel rendelkező, kemény harcosok, fegyverük beillene egy szögekkel kivert kisebb fának.
A Warlordok szintén nehézpáncélt hordanak, különböző pajzsokat viselnek.
A frakciók közti háború kimenetele a többjátékos mód csatáinak eredményén múlik. Esküt kell tennünk az egyik frakciónak (de játszhatunk a másik kettővel is), majd War Asseteket gyűjtünk teljesítményünk alapján, melyekkel elfoglalhatunk és megvédhetünk bizonyos területeket. A háborúk tízhetes szezonokban zajlanak majd, a játékosok frakciójuk helyezése alapján kapnak jutalmakat a végén. Ezután minden visszaáll alapállapotba és kezdődik elölről a móka. A bétára a játék oldalán regisztrálhattok. A For Honor február 14-én jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!