iPon Hírek

T-OnTheGo: fejlett mobil alkalmazás Thecus NAS-okhoz

Dátum | 2012. 09. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A vállalat hálózati adattároló rendszereihez készített alkalmazás meglehetősen sokoldalú. Az iTunes áruházból ingyenesen letölthető szoftver segítségével távolról vezérelhetjük otthoni NAS-unkat: ki- és bekapcsolhatjuk az egyes szolgáltatásokat, ellenőrizhetjük a NAS állapotát, sőt, még a felhasználói jogosultságok módosítására is lehetőségünk nyílik. Az alkalmazás segítségével még mobil eszközön keresztül is készíthetünk biztonsági mentéseket.


A T-OnTheGo névre hallgató szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy Thecus NAS-unkon tárolt képeinket, dokumentumainkat, zenéinket és videóinkat bárhol, bármikor megtekinthessük, meghallgathassuk, illetve megmutathassuk másoknak. Az adott NAS-ról letölthetjük az említett fájlokat, sőt, mobil eszközeinkról feltöltést is kezdeményezhetünk, bár utóbbi funkció, csak fényképek esetében működik.

Amennyiben tudjuk, hogy a célállomáson nem áll majd rendelkezésre megfelelő sebességű internetkapcsolat, úgy az alkalmazáson keresztül előre letölthetjük mobil eszközeinkre a különböző megtekinteni, illetve megmutatni kívánt tartalmakat. A szoftver az említettek mellett fájlmenedzsment funkciót is kínál.


Az alkalmazás segítségével menet közben közvetlenül a NAS-ról is streamelhetünk nagyfelbontású tartalmakat, amennyiben a rendelkezésre álló mobilinternet-sávszélesség ezt lehetővé teszi.

Az iPhone-ra és iPad-re készített alkalmazással kapcsolatban további információt itt találnak az érdeklődők. Az új szoftver mellett a korábban bemutatott ThecusShare és ThecusDashBoard alkalmazások is elérhetőek maradtak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!