iPon Hírek

Tábla-babérokra tör a Sony

Dátum | 2011. 01. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Ambíciózus célt tűzött ki maga elé a Sony, méghozzá azt, hogy 2012-re a világ második legnagyobb táblagyártójává nőjék ki magukat, derült ki Kunimasa Suzuki, a vállalat elnökhelyettesének elmondásából.

Nem vitatta az Apple elsőségét, és az iPad-et is "a táblák királyának" ismerte el, de rámutatott, hogy a második helyezett kiléte már legalábbis kérdéses - legalábbis még a jövő évig, amennyiben sikerül elérniük a céljükat.

Ezzel együtt legalábbis érdekes, hogy még a CES-en sem mutattak be egyetlen táblát sem, és korábban is csak utaltak rá, hogy dolgoznak valami ilyesmin, de semmi konkrétum nem derült ki (azon túl, hogy esetleg a VAIO márkanév alatt kerülhetne forgalomba).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Nurba
2011.01.08. 19:35
Sok lett a cikkben a "legalábbis"....legalábbis szerintem :Đ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Jhonny06
2011.01.08. 20:57
Nurba: Kétszer van benne, ez aztán <mod> sok..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. somakb
2011.01.08. 21:26
Na de most komolyan, ezért nem kellene valamit tenni is? Mert én meg a világ második leggazdagabb embere akarok lenni 2012-re és már dolgozok is valami. Gratulálok SONY! 2011-ben milyen tabletet fognak árulni? Mert azt már be kellett volna mutatni a CES-en...még ezek sem mind lesznek elérhetők, nemhogy az aminek prototípusát még bemutatni sem tudják...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jedi
2011.01.09. 08:46
Szegény SONY ! A régi nagy dicsfényének már nyoma sincs . Az elmúlt 10 évben nem nagyon tudtak igazi korszakalkotót letenni az asztalra ( max. PS2 ), nem úgy mint az előző évszázad végén. Akkor ez a név "védjegy" volt. Mára szinte minden szegmensben túlnőttek rajtuk ( pl. TV gyártás : Samsung; konzolok: Microsoft-Nintendo ). Mindenbe belekap, amibe egy kis pénzt lát, csak az a baj, hogy állt. későn ( pl. mint most a tablet ). Én nagyon haragszom rá a Sega Dreamcast óta, mikor a befolyásukat, és a hatalmukat kihasználva kiszorították a piacról a PS2 miatt. Úgy látszik fog az átok , úgyhogy nehogy valamelyikőtök magára haragítson
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chapell jedi
2011.01.09. 20:18
jedi: Azért a "túlnőttek rajtuk" kicsit túlzás, főleg a tévénél a Samsungot emlegetni. Ha az eladások mennyiségéről van szó, akkor lehet igazad van, de a Sony termékek még mindig jók általában, kivéve amit az Ericssonnal csinálnak SE telók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!