iPon Hírek

Tabula Rasa: Vissza a Földre!

Dátum | 2008. 10. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

És ez alatt most nem azt értjük, hogy Richard Garriott visszatért a több millió dolláros Űrkalandjáról, hanem, hogy új tartalmat kap a Tabula Rasa nevezetű sci-fi MMO. Méghozzá nem is akármilyen tartalmat, hanem végre visszatérhetnek a kellően felkészült játékosok a Föld bolygóra!

Romos földi táj...
A játék története - ha emlékszünk még – arról szólt, hogy az ellenséges földönkívüli faj, a Bane megtámadta az emberiséget, aminek következtében arra kényszerültünk, hogy elhagyjuk szülőbolygónkat a Földet (persze csak néhány kiválasztott, a többségnek hasta la vista…). Most először nyílik alkalom a Tabula Rasa-ban, hogy visszatérjünk és csatlakozzunk a majdnem teljesen elpusztított bolygónk utolsó ellenállóihoz, akiket hátrahagytunk (Szerintem nem én lennék az egyetlen, aki az ellenállók helyébe golyózáporral fogadnám azokat a kedves űrturistákat akik otthagytak. ^^)

Miért mindig NYC? (lehetne Róma vagy Párizs is :P )
A Föld térkép lehetőséget ad majd a control point játékmódra a 48 és 50 közötti játékosoknak (Bázisokat kell megszerezni, irányítani). Emellett persze jönnek be új szörnyek, mini-boss-ok, lehetőségünk lesz mech-ek használatára és jönnek be új armor szetek.

Control Point
Susan Kath vezető tervező arról is biztosított minket, hogy a jövőben még lesznek földi kalandok, illetve folytatják a most elkezdett történetet.

Azért ejtsünk szót Richard apánkról is, mert azért ő is visszatért a Földre (ennél jobb PR fogást ki sem lehetne találni). Minden rendben ment az utazás során, pénteken landolt az orosz űrhajós kollégákkal Kazahsztánban egyben és egészségesen. „Friss vagyok és készen arra, hogy visszamenjek!” nyilatkozta Garriott. „Nagyszerű kaland volt!” 30 milliós kaland, hát, el is hisszük!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.10.28. 13:20
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!