iPon Hírek

Tárhely- és letöltő-szolgáltatás az ASUStól

Dátum | 2008. 08. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Egyre jobban kiéleződik a verseny azon a piacon, amit lényegében maga az ASUS teremtett meg az Eee-ivel, így töretlenül erősítenie kell, hogy meg is maradhasson az élen.

Ennek jegyében a cég elnöke, Jerry Shen bejelentette, hogy hamarosan elindítják az Eee Storage névre hallgató online tárhelyszolgáltatásukat éppúgy, ahogy az Eee Download-ot is, amely utóbbiról a felhasználók ingyen tölthetnek le 3.000-nél is több játékot és alkalmazást.

Az Eee Storage Ázsiában már működik (nemrég indították), és 20GB helyet bocsát a felhasználók rendelkezésére, közel megháromszorozva a 8GB SSD-s modellek kapacitását. A Storage kezelőfelülete fogd-és-vidd jellegű lesz, és jelszóvédett részlegek útján lehetővé teszi a felhasználók számára a tartalmaik egymás közti megosztását is.

Hosszabb távon szándékukban áll az Eee Download-ot kibővíteni egy tényleges online üzletté, amely zenét és más tartalmakat is kínál a felhasználóknak. A szolgáltatás eleinte elsősorban az ázsiai piacokra összpontosít majd, kiterjesztése a világ többi részére így csak egy bizonyos kezdő időszak után várható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!