iPon Hírek

Tarol az Android, mindenki retteghet

Dátum | 2010. 01. 05.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Láthatólag egyre nagyobb lendületet vesznek az Androidos készülékek, sikerrel hódítva el riválisaiktól a potenciális vásárlókat. Mindössze három hónap alatt igen látványos eredményeket értek el a ChangeWave Research jelentése szerint.

Végeztek egy felmérést tavaly szeptemberben, majd egy újabbat decemberben - a két eredmény összehasonlításából (a kék oszlopok a szeptemberiek, a pirosak a decemberiek) pedig világosan kiderült, hogy a BlackBerry-t kivéve minden más ellenfélnek rendesen odasózott az Androidos tábor. Még az iPhone keresettségéből is szép szeletet sikerült kihasítani.


Összesen mintegy 4.000 ember vontak be a felmérésbe mindkét alkalommal, firtatva az elkövetkező három hónapra vonatkozó okostelefon-vásárlási terveiket; szeptemberben a megkérdezettek még csak 6, decemberben pedig már 21%-a tette le a voksát Androidos készülékek mellett.

Ettől függetlenül persze az iPhone még mindig csúcstartó, de ha ez a tendencia folytatódik, akkor bizony igen komoly versenyre készülhet az Apple. A legbiztosabbnak jelenleg a BlackBerryk helyzete tűnik, a maguk lassú, de biztos gyarapodásával - legalábbis egyelőre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. arkman
2010.01.05. 15:42
Én majd a Nexus one és az iPhone 4 csatájára leszek kíváncsi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2010.01.05. 15:57
Éljen az Android! Kíváncsi leszek pár hónap múlva milyen lesz a helyzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bar1984
2010.01.05. 19:19
Symbian volt, van, és lesz is hiába az a sok gyermeteg próbálkozás. a legsokoldalúbb platform!és a sok eltelt év alatt felgyülemlett szoftvares hátteret még ha vért izzadnak sem tudják behozni. A nokia már akkor okostelefonokat gyártott amikor a töbinél még a polifónikus csengőhang is nagy szám volt. Ne is vitatkozzon senki mert ez tény akármennyire is fáj!! aki ezt nem hiszi vegyen egy Symbianos Nokiát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2010.01.12. 16:20
bar: még a Nokia is szép lassan kukázza a Symbiant a felsőkategóriában, és kevés cég képes annyi bugot gyártani a kezdeti szoftverekben a telókhoz mint ők sajna. Az utóbbi pár évben ez nagyon jellemző lett rájuk, én pl nagyon sokáig vártam az E52-t, de annyi probléma volt vele az első hónapokban, hogy végül kihagytam, közben meg megjelent ezer más.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!