iPon Hírek

TASCAM US-1641-es Audio/MIDI interfész

Dátum | 2007. 10. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A maga 16 bemenetével a TASCAM US-1641-es megnyitja az utat egész zenekarok teljes produkcióinak számítógépre rögzítése előtt.


Konkrét lebontásban ez nyolc mikrofon-/vonal-, valamint hat további vonalbemenetet jelent, és ezáltal bőséges csatorna-választékot is nagyzenekarokhoz, dobszetekhez és élő felvételekhez egyaránt. A nyolc mikrofon bemenet a maga 60 dB-es erősítésével és fantomerejével kiválóan gondoskodik a felvételek stúdió-szintű minőségéről. Az elülső panel két kiegyensúlyozott TRS vonalbemenete pedig gitár-szintre is állítható basszusgitár vagy hagyományos gitár számok közvetlen felvteléhez.

A legújabb, nagysebességű USB 2.0 technika alkalmazásával az US-1641-es tehát egy hatalmas konzol valamennyi interfész-lehetőségét összesűríti a maga szerény keretei között - és emellett rendelkezésünkre bocsátja még a Cubase LE4-et, a Steinberg legújabb verziójú 48-számos, 96kHz-es felvételi munkaállomását is, így a számok azonnali megvágását is lehetővé teszi. Természetesen magától telepíti is a szükséges ASIO és Core Audio drivereket is Windows XP, Windows Vista 32 és Mac OS X alá is, valamint egyszerű és követhető útmutatást nyújt gyakorlatilag bármilyen rögzítőszoftver beállításához is, a Logic Pro-tól és a Cubase-től és Nuendo-n, a Digital Performer-en és SONAR-on át egészen a Reason-ig és a Live-ig.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.09. 20:13
A maga 16 bemenetével a TASCAM US-1641-es megnyitja az utat egész zenekarok teljes produkcióinak számítógépre rögzítése ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!