iPon Hírek

Tavasszal jön a Supreme Commander 2

Dátum | 2009. 11. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix tudtunkra bocsátotta, hogy a Supreme Commander második epizódja 2010 tavaszán érkezik majd meg PC-re és Xbox 360-ra. A történet 25 évvel az első rész eseményeit követően veszi fel a fonalat. Az Egyesült Földi Föderáció, az (Aeon) Illuminate és a Cybran Nemzet közötti törékeny békének "nagy meglepetésre" vége szakad...

Természetesen cafatokra szedik majd egymást hihetetlen látványos csatákban, amiket majd csodás egérgörgőnkkel ki-be tudunk zoomolni kedvünk szerint. A Gas Powered Games ezúttal igyekszik majd néhány karaktert és érzelmeket is belecsempészni a sztoriba. Vadi új fejlesztési rendszert kap majd a játék, amivel majd felturbózhatjuk, földi, vízi és légi egységeinket, a parancsnokot és az épületeket is. Ehhez Kutatás pontokra lesz szükség (Research Point), amiket úgy gyűjthetünk, hogy Kutató központokat építünk vagy tarolunk a csatatéren.

Új kísérleti egységek közt majd olyanokat találunk, mint a Colossus vagy a Cybranosaurus Rex (ötletes...), melyekhez bizonyára nem kevés nyersanyag szükségeltetik majd. Természetesen lesz multiplayer is, de arról egyelőre még nem szól a fáma.

Mindent összevetve jobb grafikát, játékmechanikát és kellemesebb kezelőfelületet ígér a fejlesztő, zökkenőmentes zoomfunkcióval. A játék jelenleg a korai alfa szakaszban tanyázik, a tavaszi megjelenés így abszolút kivitelezhető.

            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Parano1d
2009.11.18. 20:27
Nem vagyok nagy RTS-fan, de ezt és a Starcraftot nagyon várom. Talán ebben a fontossági sorrendben is És mindkettő tavasszal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!