iPon Hírek

Tavasszal jön az Outland

Dátum | 2011. 03. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Super Stardust HD-t fejlesztő Housemarque stúdió legújabb letölthető játéka április vagy május környékén lesz elérhető a PSN-en. A PlayStation Blog US alapján ez egy oldalra scrollozós shooter/platform/hack&slash, gyönyörű, álomszerű vizuális világgal (korábbi hírünkhöz katt ide).

Hősünk egy arctalan, névtelen modern városlakó, akit folymatosan víziók üldöznek, melyektől nem képes szabadulni. Megkeres egy misztikus sámánt, aki elindítja a spirituális ébredés útján és figyelmezteti, hogy egy időtlen idők óta folyó háborúba csöppent két istenségszerű nővér között, akik a világot teremtették. A testvérek célja az, hogy most elpusztítsák amit alkottak. Ebből kitalálhatjátok, hogy rajtatok áll a világ sorsa.

Ami a gameplayt illeti, lesz Story, Co-op és Co-op Challenge mód. Miközben együtt toljátok a sztorit, felfedezhettek útközben challenge portálokat, ezek lockolják ki az előbb említett co-op challenge-eket. Itt sokkal nagyobb hangsúly van az összhangon a két játékos közt, mint a sima sztori módban.

A játék túlvilági hangulata és stílusa magával ragadó, további screenshotokat és infókat a PlayStation blogon találhattok, bemutatkozó trailerhez katt ide, gameplay bemutatóhoz pedig ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Silenzio
2011.03.20. 15:13
Szépséges. Kár, hogy az ilyenek csak konzolra jönnek. Anno az Another World és a Flashback voltak a kedvenceim.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!