iPon Hírek

Tavasz, madárcsicsergés...szex

Dátum | 2010. 03. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem igazán értjük mi van mostanában, de még a videojáték hírek is tele vannak szexre való utalásokkal. Igen kérem szépen, felháborító! Egy gyermekvédelmi aktivista rendel! Ezúttal a majdnem kivágott God of War III jelenetek és a Heavy Rain meztelenkedős bug van terítéken.

Heavy Rain (PS3)

A frissen megjelent játék sok helyen egész jól teljesít a pénztáraknál és a legtöbb kritikus is szívébe zárta a programot, ahogy mi is itt az iPonnál. Lényeg az, hogy az elmúlt néhány napban bőven volt ideje kibukni a játék hibáinak is. A legnagyobb figyelmet kapott bug pedig nem más, mint Madison Page meztelenkedése.

További "bizonyítékok" (videó) megtekintéséhez irány a Kotaku!
SPOILER ALERT!!!
Ahhoz, hogy leimádkozzuk Madison ruháit utasítsuk vissza Ethan Mars csókját, de maradjunk rajta a khm... szerelmi vonalon. Töltsük újra az elmentett Page állást és helyben is vagyunk, a hölgy meztelen marad. Legalábbis a hibát jelentő játékos ezt írta.
/SPOILER ALERT.

God of War III (PS3)

A GOW3 rendezője, Stig Asmussen elárulta, hogy ő legszívesebben kihagyta volna a "tradicionális GOW-os szex jelenetet" az akciójáték folytatásából. "Ebből egy kisebb vita alakult ki köztem és a történetírókkal. Én úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem zavart volna ha egy az egyben kimarad."

(Aki még nem játszott az eddigi részekkel, annak elmondjuk, hogy ez egy olyan mini játék volt, ahol felső ruházat nélküli hölgyekkel kellett "elbánni" oly módon, hogy ritmikusan nyomkodjuk a megfelelő gombokat a kontrolleren.)

Felvetődött a kérdés, hogy mi értelme ezeknek a jeleneteknek. Pontosan ez merült fel Asmussenben is, hogy ezek csak úgy lógnak a levegőben. Az első játékban ez gyakorlatilag még egy fontos eszköze volt annak, hogy megalapozzák Kratos karakterét, az igazi férfit, a harcos macsót. "A későbbiekben viszont olyan dologgá vált, mint amit ha berakunk a játékba, akkor az a baj, ha kihagyjuk, akkor meg az."

Végül arra a döntésre jutottak, hogy a szex maradhat, de csak akkor ha valami kontextusba kerül, nem csak félrevonulunk az egyik sarokba és hanyatt vágunk néhány örömlányt. Ezúttal a sztori részét fogja képezni a dolog és nem csak egy pillanatnyi "kitérő" lesz. Asmussen arra a kérdésre, hogy aggódik-e amiatt, hogy ez az egész elidegeníti a női játékosokat, azt a választ adta, hogy "A nők is szeretik a szexet".

A God of War III március 19-én érkezik PS3-ra, és csajos jelenet ide vagy oda, Kratos büntetni fog az eddigiek alapján! (a demot már párszor letoltuk...)

            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. viktorxxx
2010.03.02. 16:09
ilyen xarokat...
kinek kell ez?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. irdatlanno...
2010.03.02. 17:05
nem semmi meddig birta a váza meg ilyen hamar elmenni...
nagy X@r!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Magrathea
2010.03.02. 17:14
Szerintem hamar ráuntak volna a váza táncolására (esetleg a szilánkok bámulására, ha már az első másodpercben leesik) a kedves játékosok ha nem rendezik le belátható időn belül a dolgot. =) Ez a jelenet még a GoW első részéből van. Amikor odaértem először marhára meglepődtem, hogy ilyet raktak a gamba, de aztán nevettem egy jót, végig csináltam a minijátékot és mentem tovább. Szerintem nem volt gáz, illett a játék hangulatához és nem ütött el a játékmenettől sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. LittleDemo...
2010.03.02. 17:33
isteneeeem, ezeknek nem volt gyerekszobájuk ._.' , az amit ezek csinálnak az furcsa
(meg a játékok kicsit ütödöttek) de akkor is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Smith166
2010.03.02. 17:39
Csak az álszentek háborodnak fel ezen Vagy talán ők sosem szexelnek, nem tudom Mindenesetre szerintem egy egészséges ember életének része a szex is.

Amúgy meg mit kell ezen kiakadni? Nem is látszik semmi. Egy sima hétköznap kora esti tucatsorozat ehhez képest pornó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2010.03.02. 17:53
hé valaki nem linkelné be rendesen a videót, mert a kitett linken nem tölti be

amúgy a gow-os videón kifeküdtem akkora mellbimbókat még életemben nem láttam!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!