iPon Hírek

Tavaszra csúszik a Two Worlds 2

Dátum | 2009. 11. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SouthPeak bejelentette, hogy az eredetileg 2009 telére kitűzött Two Worlds folytatás csak a jövő év tavaszára fog realizálódni. Továbbá pénzügyi jelentésükből az is kiderült még, hogy felvásárolták a TNA Impact-ot a befuccsolt Midway kiadótól (ami most Tradewest Games néven működik az Egyesült Királyságban).

Terveik közt szerepel a TNA Impact: Cross the Line PSP-re és PSP Go-ra téli megjelenéssel, illetve a TNA Impact: Dual Slam DS-re, aminek egyelőre még nincs kitűzött megjelenési dátuma. A Two Worlds: The Temptation nevezetű kiegészítő helyett megjelenő TW2-t a PR banda lélegzetelállítónak és messze sokkal jobbnak ígéri, mint az első részt. Ez lássuk be, hogy rá is fér, mivel a nevezett játék PC-n elég közepes volt, míg konzolon ha nagyon kritikusak akarunk lenni, akkor gyatrának is nevezhető. (Igazából az elmúlt időszak RPG felhozatalára visszetekintve kicsit tartunk ettől a játéktól. Nem valószínű, hogy versenyre kelhet a DAO-val vagy akár a Risen-nel is. Persze ne legyen igazunk...)

Ami pedig a TNA Impact-ot illeti, feltűnése szinte üdítőnek mondható, végre ad egy kis konkurenciát a WWE SmackDown vs. RAW-nak.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2009.11.17. 17:04
Hát az első résznek adtam egy esélyt, de 5 perc után ment a kukába... pedig RPG-fan vagyok (old-new-school egyaránt), de ez nagyon alulteljesített véleményem szerint...
A második rész demóját majd jól kipróbálom azért, de nem lenne nehéz felülmúlni az első részt... bár én kétlem, hogy jó szerepjáték válna belőle...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!