iPon Hírek

Tavaszra már lesz 10,1-es Acer Aspire One

Dátum | 2009. 01. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

A gyártó már korábban is megerősítette, hogy még az idei év első negyedében piacra fogja dobni az Aspire One laptopja egy nagyobb változatát, most pedig már további részleteket, és képeket is kiadott a rövidesen érkező új üdvöskéről.


Ezekből kiindulva megállapítható, hogy a 10,1 hüvelykes Aspire One nem is annyira helyettesítője, mint inkább fejlesztési lehetőségekkel kínált kiegészítő alternatívája lesz a már meglévő modellnek, lévén a felbontás változatlanul megmarad 1024 x 600-asnak, és szintúgy az opcionálisan választható integrált 3G és Bluetooth 2.0+EDR is.


A második SD-rekeszt eltávolították, így azzal már nem bővíthetjük tárhelyünket. Az egyetlen memóriafoglalatba rakható memória maximális mennyisége 2GB. Előzetes híresztelésekkel ellentétben várhatóan egyaránt lesznek XP-s és Linuxos változatok is, bár azt még nem lehet tudni, hogy háttértárból mennyi áll majd rendelkezésre.


Akiket pedig az ergonómia érdekel, azok bizonyára nagy örömmel olvassák majd, hogy az érintőpad gombjait kétoldalról lehozták alulra, a billentyűzet köré pedig sima fémfelület került. Fedél-színváltozatból pedig a képeken is látható fehér, vörös és fekete lesz. A gépek elvileg februárra várhatóak, bár persze az árak még ismeretlenek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.07. 19:00
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!