iPon Hírek

Távozott az id Software főnöke

Dátum | 2013. 06. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Todd Hollenshead, aki 17 évig állt az id Software élén otthagyta a céget. 1996-ban CEO-ként csatlakozott a id Software-hez, és elnökként dolgozott tovább, miután a ZeniMax 2009-ben felvásárolta a csapatot. A hosszú hajáról nevezetes főnök volt a házigazdája a Dallasban évente megrendezett Quakecon versenynek és lanpartinak is. Pete Hines a Bethesdától a következőket mondta a történtekkel kapcsolatban: "A stúdiónál eltöltött sok hosszú év után Todd Hollenshead úgy döntött, hogy kilép az id Software-től, hogy új tevékenységek után nézzen. Bár Todd nem volt tagja a fejlesztőcsapatoknak, üzleti vezetőként nagyon fontos része volt az id Software sikerében, és a lehető legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve." Az id Software jelenleg a Doom 4-en dolgozik, de a munkáról az a hír járja, hogy nem mentes a nehézségektől. Magukat megnevezni nem kívánó források szerint a RAGE vegyes fogadtatását követően legalább egyszer lenullázták és újrakezdték a teljes projektet. Azt is beszélik, hogy a tervezett RAGE folytatás is kukázva lett annak érdekében, hogy a cég a Doom 4 elkészítésére tudjon koncentrálni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. vivanto
2013.06.27. 12:49
A cím kissé félreérthető, egy pillanatra még aggódtam is, szégyelljétek magatokat!

Ami a fejlesztéseket illeti, egy Rage 2-nek speciel sokkal jobban örülnék mint újabb Doom-nak, a kezdeti bugoktól eltekintve teljesen vállalható játék lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mataczadri...
2013.06.27. 13:33
Béna RAGE, nincs Doom4, most meg ez?Mi lett veled Id?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2013.06.27. 13:56
Nem értem mit szenvednek ezek a nagy stúdiók és kiadók. Kiadnak önmagukat alázó folytatásokat(Dead Space 3, Duke Nukem Forever, Postal 3), bugos motorra írt játékokat(Rage), elrontott remakeket és rebootokat(Doom BGF edition), számozott pénzlehúzásokat (CoD), jó címek tűnnek el a süllyesztőben(Prey).

Próbáltam csak ID-s címeket írni, de az igazság az, hogy mindenkinek megvan a sara, az indie játékok pedig élnek és virulnak, Kickstarteren a semmiből szedik össze a pénzt és AAA játékok költségének töredékéből alkotnak jót. A hardcore moddervilág régi címeken él (S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha, Half Life 2 módok).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MrFox
2013.06.27. 16:37
Pedig nem volt rossz az a Rage, egy kis akció-fallout.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MaximumGam...
2013.06.30. 23:58
Helyes Rage folytatás nem is kell... és Lehúzhatja a Rolót a Cég ha a Doom 4 is szar lesz, mint a Rage... egy bugghalmaz... sajnálom..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!