iPon Hírek

Team Fortress 2: nem áll le a DLC folyam

Dátum | 2010. 01. 21.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Team Fortress 2 a Valve egyik legsikeresebb játékává nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ebben nem kis szerepe volt annak, hogy a fejlesztők a megjelenés óta folyamatosan adják ki hozzá a jobbnál jobb letölthető tartalmakat, melyeket ráadásul a PC-sek teljesen ingyenesen kapnak meg. Aki figyelemmel kíséri a Team Fortress 2 „fejlődését”, az bizonyára tudja, hogy már csak egy olyan kaszt van, amelyik nem kapott új fegyvereket és felszerelést, ez pedig nem más, mint az engineer. Ezt persze nem hagyja annyiban a Valve, hiszen már gőzerővel dolgoznak azon a DLC-n, mely ezt a karakterosztályt is alaposan felturbózza.

Azt még nem tudni, hogy pontosan milyen újdonságokkal ajándékoznak meg minket a fejlesztők, de a korábbi frissítésekhez hasonlóan ismét új fegyverekre, több tucat megszerezhető achievement-re és hasznos felszerelésekre számíthatunk. Egy interjúban azt is elárulták, hogy nem ez a DLC lesz az utolsó kiegészítés, melyet a játék kap, hiszen jó pár extra tartalom van még betervezve a Team Fortress 2-höz, melyek közül az egyiket ráadásul még az engineer-es frissítés előtt megkaphatják a játékosok. Reméljük azért a másik két sikerjátékukat, a Left 4 Dead első és második részét sem hanyagolják el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. lackoo1111
2010.01.21. 20:12
"Reméljük azért a másik két sikerjátékukat, a Left 4 Dead első és második részét sem hanyagolják el."
és mikor lesz már végre HL2: Episode 3 ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. munky
2010.01.21. 23:45
jobbnál jobb letölthető tartalmak?

A goldrush update-et leszámítva az összes frissítés romboló hatással volt a játékra. A kompetitív közösséget lesz@rják csak a public f@szlámák igényeinek kielégítése a cél imba a játék koncepciójába egyáltalán nem illő és bugos fegyverek bevezetésével töltik az időt. (huntsman, kard, pajzs sandman stb.)

Az egész nem érdekelne ha a legnagyobb európai ligát nem fűzték volna meg, hogy ezt a sok szennyet lenyelesse a kompetitíven játszó közösséggel is.

Szóval úgy istenítsétek a őket, hogy nagyon sokan akik több mint 2 éve megvették a TF2-t nem ezért fizettek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. dragon83
2010.01.22. 08:41
Munky, egyetlen dolgot baltázott el a Valve, hogy a végén már nem achievementhez kötötte az extra fegyverek megszerzését, hanem mindenki véletlenszerűen megszerezhette a dolgokat. Egyébként meg igenis jók az új cuccok.

Azt meg ne felejtsd el, hogy a legtöbb játékos a "public f@szlámák" közé tartozik, és nem azokhoz, akik halál komolyan veszik a játékot és különféle tornákon egymással versenyezgetnek.

"Az egész nem érdekelne ha a legnagyobb európai ligát nem fűzték volna meg, hogy ezt a sok szennyet lenyelesse a kompetitíven játszó közösséggel is."

Akkor utáld a legnagyobb európai ligát, és ne a Valve-et, mert a liga adta be a derekát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. bunfi
2010.01.22. 11:00
tájékoztatlak róla, hogy a ligát személyesen robin walker kereste meg. gondolom tett nekik egy ajánlatot, amelyet nem utasíthattak vissza.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dragon83
2010.01.22. 12:45
@bunfi
"...gondolom tett nekik egy ajánlatot, amelyet nem utasíthattak vissza."

Tehát amint mondtam, a liga adta be a derekát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bunfi
2010.01.22. 16:53
láttad a keresztapa című filmet? na ott volt ez a parancsa a capóknak, hogy tegyetek nekik egy visszautasíthatatlan ajánlatot... remélem most már érted miről beszélek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dragon83
2010.01.23. 00:12
Nem, nem értem miről beszélsz. A Valve maximum annyit tehetett, hogy pénzt ajánlott a ligának, ha használják az extrákat. Nem tartottak pisztolyt a fejükhöz, és nem hagytak lófejet sem a liga vezetőinek ágyában. A pénzt meg vissza lehet utasítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!