iPon Hírek

Technikás és stílusos e-olvasók a Samsungtól

Dátum | 2010. 01. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Érdekes extrával fűszerezte meg a Samsung az új E6-os és E101-es jelzésű alkotásait : EMR stylus -támogatással, hogy a megszokott módon, 'kézírással' jegyzetelhessünk az e-olvasmányainkban.


Ahogy az az e-olvasóknál általában lenni is szokott, a képernyő itt sem háttérvilágított, ceruzából pedig a jelek szerint több méret-(vastagság-)kategória áll majd rendelkezésre.


A Samsung-Google partnerségnek köszönhetően a készülékek könyvekkel már eleve jól megpakolva kerülnek piacra, a továbbiak gyors és kényelmes beszerzése pedig 802.11b/g WiFi és Bluetooth kapcsolat útján lesz kivitelezhető.


Várhatóan mindkettő még az idei év elején jelenik majd meg, 399$ és 699$-os áron. Sajnos az még eddig nem derült ki, hogy a két modell csak méreteiben különbözik-e egymástól (az E6-os 6, az E101-es pedig 10 hüvelykes), vagy egyéb képességeik terén is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. issti
2010.01.10. 10:53
Nem akarok kézzel ráírni, nem kell színes kijelző, nem érdekel a Wi-fi, 3g, Bluetooth, nem ezen szeretnék zenét hallgatni, nem hat meg, ha kihajthatós, csúsztatható!
Egy sima E-book olvasó kéne 40ezer alatt, ami magyarul is ismeri a karaktereket, és semmi mást nem tud, csak amire való, de azt jól. Mikor jönnek már rá a gyártók, mire van szüksége annak aki ilyet keres?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!