iPon Hírek

Tegnap lement az első iPon bajnokság!

Dátum | 2015. 10. 19.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Tegnap délután megrendeztük az első eSport bajnokságunkat. HearthStone-ban csaphattak össze a játékosok, és óriási túljelentkezés volt, a héten többször is meg kellett dupláznunk a betölthető helyek számát. Végül 430 jelentkezőből körülbelül 300 várta tűkön ülve az első meccsét, ami… nos, legyünk őszinték, késett egy kicsit. A szerverünk már alapból túl volt terhelve az óriási forgalomtól, és ha ez nem lenne elég, volt, aki ezt az alkalmat választotta arra, hogy kinyilvánítsa a többiek iránti szeretetét egy DDoS támadás formájában. Belekerült néhány leállásba, de végül szervezőink sikeresen vették az akadályokat, a játékosoktól pedig nagyon köszönjük a türelmet, hogy átvészelték velünk a kezdeti nehézségeket.
Éjfél körül már győztest is tudtunk hirdetni, ezúton is gratulálunk crycrynak, és a többi helyezettnek is, az eredményeket itt lehet megtekinteni. Reméljük, hogy élveztétek a játékot, ezen a héten a Heroes of the Stormban eshetnek majd egymásnak a csapatok, HearthStone legközelebb négy hét múlva lesz. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Shinjiii
2015.10.20. 07:46
Micsoda patkányok vannak, még a Mighty iPont is támadják a hülyeségeikkel, pedig ez az oldal azért tesz az olvasóiért, mint azt a példa is mutatja (na, moderátori téren azért még lehetne gördülékenyebb, de mind1). Ezzel kell meghálálni, gratulálok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Meteoreso
2015.10.20. 09:18
Valaki kicsit sokat nézte a Mr Robot ot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Vazul267
2015.10.20. 10:48
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. xcomman
2015.10.20. 11:00
Elismerésem versenyzőknek és a szervezőknek. Örülök, hogy sikerült levezényelni! (ddos vicc akart lenni, ugye? ) A starcraftos brigád várja a bővebb lehetőségeket a kieg után ! Nem gondoltam volna, hogy ennyi jelentkező lesz, de szerintem az iponosok sem. Kitartás és várjuk a folytatást ! Gondolom pár havonta, azért lesz egy verseny egy adott kategóriában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pene
2015.10.20. 13:08
WP! (Semmiképp se felejtsétek el jogi útra terelni az ügyet a DDoS okán, ha az előzetes kárfelmérés során látszódik értékelhető adat.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!