iPon Hírek

Tegrára és Androidra épül az ICD új tábla pc-je

Dátum | 2009. 12. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az ICD mérnökei egy meglehetősen érdekes Tábla PC-t készítettek, amely a Tegra T20-as platform köré épül és amelyen a Google egyre népszerűbb operációs rendszere, az Android foglal helyet. A 7 hüvelykes érintőkijelzővel büszkélkedő, Ultra névre keresztelt készülék minden földi jóval el van látva, amire csak szükség lehet: a gyártó 3G, WiFi és Bluetooth 2.1-es támogatásokkal egyaránt felvértezte a szerkezetet. Opcióként akár GPS vevővel is elérhető lesz az új termék.
A vállalat másik készüléke, a Vega, amely szintén Tegra platformra épül, ám kétszer akkora, egészen pontosan 15 hüvelykes képátlójú kijelzővel büszkélkedik, és főként otthoni felhasználásra készült, míg az Ultra a mobil felhasználókat veszi célba. A 186 x 158 x 18 mm-es újdonság rendkívül kompakt, ám mégis igen sokoldalú, mint azt a specifikációkból is láthattuk. A rendszer kapacitív és rezisztív érintőkijelzővel egyaránt meg lehet majd rendelni, a választható megjelenítők natív felbontása pedig 800 x 480 vagy 1024 x 600 pixeles lehet.


Az új készüléket egyetlen töltéssel akár négy órán át is tudjuk majd használni. A gyártó gondolt azokra is, akik HD Televízióra szeretnék csatlakoztatni az újdonságot: az Ultra egy mini HDMI port segítségével kapcsolható az említett készülékekhez. A szerkezetről egy rövid videó is készült, ami az alábbi ablakban látható: (1:35-nél a vissszaszámláló szerint)
                             
                                  

Az ICD Ultra várható megjelenésével és ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!